Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Щат"
Госпожо, аз може да съм Президент на Съединените щати, но моят личен живот не му влиза в работа на абсолютно никого.
Честър Артър
Съединените щати никога не са губили война, нито са печелили конференция.
Уил Роджърс
Има благословени моменти, когато по един или по друг начин забравям, че съм президент на Съединените щати.
Удроу Уилсън
Холивуд е мястото, където провинциалистите от щата Айова се приемат един друг за кинозвезди.
Фред Алън
Вижте историята на Съединените Щати. Каква история на страната въобще? Да станеш някой от нищото, наистина? Да завоюваш, убиваш. Те изземват страната, заграбили земята на американските индианци, убивайки почти всички... Това е историята на Съединените Щати. Презряна страна.
Боби Фишер
Повечето американци нямат истинско разбиране за работата на международните кредитори. Сметките на системата на Федералния резерв никога не са били одитирани. Той действа извън контрола на Конгреса и манипулира кредита на Съединените щати.
Бари Голдуотър
Някой ден, по примера на Съединените американски щати, ще има Съединени европейски щати.
Джордж Вашингтон
Художествената литература е много мощен инструмент за преподаване на история. Филипините бяха първият Ирак, първият Виетнам, първият Афганистан, в смисъл, че това беше първоначалният или кръщелният опит на Съединените щати в изграждането на нация.
Мигел Сихуко
Съединените щати: страната, където свободата е статуя.
Никанор Парра
Съединените щати никога няма да воюват с исляма.
Барак Обама
Тази работа може да се опише най-добре като опит за изграждане на Съединените щати.
Василий Леонтиев
Съединени щати: Нация, отдадена или на неоправдани свръх ентусиазъм, или на инфантилни фурии.
Джон Ралстън Сол
Фундаменталистите не са приятели на демокрацията. И това включва вашите фундаменталисти в Съединените щати.
Карън Армстронг
Мисля, че думата на Съединените щати беше толкова добра, колкото златото в международните отношения и споразуменията.
Кондолиза Райс
Вероятно има близо милион души в индустрията на гостоприемството тук, в Съединените щати, а вероятно има само няколкостотин възможности в индустрията на хранителните медии.
Къртис Стоун
Всеки, който видя Нагасаки, изведнъж ще разбере, че правителството на Съединените щати е държано в тъмното по отношение на това какво могат да правят атомните бомби.
Лорънс Ферлингети
Моят баща не беше неудачник. Все пак той беше баща на президент на Съединените щати.
Хари С. Труман
Гордея се с това, че плащам данъците си в Съединените щати. Честно казано, бих се гордял не по-малко и срещу половината сума.
Артър Годфри
Роден съм в Европа... и съм пътувал по целия свят. Мога да ви кажа, че няма нито едно място, нито една, които да са по-състрадателни, по-щедри, по-приемащи, по-приветливи от Съединените американски щати.
Арнолд Шварценегер
Съединените щати страдат от национална мегаломания, Канада от шизофренично раздвоение на личността.
Маргарет Атууд
Комарът - това е птица-символ на щата Ню Джърси.
Анди Уорхол
Това не е битка между Съединените американски щати и тероризма, а между свободния и демократичен свят и тероризма.
Тони Блеър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9