Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сълза" - страница 2
Любовта е сън. Хубав сън, но не се чуди, ако се събудиш в сълзи.
Джим Морисън
Бройте възрастта си с приятели, а не с години. Бройте живота си с усмивки, а не сълзи.
Джон Ленън
Сигурно има нещо странно свещено в солта. Тя е в нашите сълзи и в морето.
Джубран Халил Джубран
Обожавам изкуството... Когато съм сам с моите бележки, сърцето ми бие силно и сълзи извират от очите ми, амоите емоции и радости са твърде много за да го понеса.
Джузепе Верди
Истинските признания се пишат само със сълзи. Но сълзите ми щяха да удавят света, тъй като вътрешният ми огън би го превърнал в пепел.
Емил Чоран
Войната за народите е сълзи и кръв, тя е вдовици и бездомници, това е разпръснато гнездо, изгубена младост и обидена старост...
Иля Еренбург
Никой човек не заслужава сълзите ви; но ако се случи да намерите такъв, той няма да ви кара да плачете.
Дуайт Айзенхауер
Зарониш ли сълзи, че си изгубил слънцето, изгубваш и звездите.
Рабиндранат Тагор
Гълтай сълзите си - от това не се пълнее.
Янина Ипохорска
Когато видите грозотата зад сълзите на друг човек, това ви кара да разгледате по-отблизо своето.
Джон Д. Макдоналд
Сълзите не горят, освен в самота.
Емил Чоран
Америка, защо библиотеките ти са пълни със сълзи?
Алън Гинсбърг
Сълзите ми на любов са загуба на време, особено ако аз съм тази, която се отдръпвам.
Ким Уайлд
Сълзите са свещени.Те не са знак на слабост, а на сила. Предвестник на съкрушителна печал и неописуема любов.
Уошингтън Ървинг
Не мога да понасям майчините сълзи.
Вергилий
Нека моята душа е в сълзи, но няма да ви дам да видите тези сълзи на очите ми.
Филип Киркоров
Сълзите са женското красноречие.
Шарл дьо Сент-Евремон
Той беше по-здрав от останалите, но когато слушате със стетоскопа, можете да чуете сълзи, които бълбукат в сърцето му.
Габриел Гарсия Маркес
Усетих горещите му сълзи, самотата на човека и сладостта на всички хора и болната призрачна красота на живите.
Джон Фанти
Аз никога не съм плакала за мъже. Защо да пилееш сълзи за този, който те кара да плачеш.
Кирстен Дънст
Една жена се опитва да примами мъжът със смях и да го запази със сълзи.
Константин Мелихан
Мъжа по-скоро ще го трогнат сълзите на непознатата, отколкото сълзите на собствената му любовница.
Етиен Рей
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9