Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Влияние" - страница 3
Всеки, който казва, че жените нямат влияние над мъжете, допускат голяма грешка.
Лиза Сий
Историята на науката показва, че прогресът на науката постоянно е бил възпрепятстван от тираничното влияние на определени схващания, които най-накрая се възприемат като догми.
Луи дьо Бройл
Изисква се огромна дисциплина, за да овладееш влиянието и мощта, която имаш над живота на хората.
Клинт Истууд
Самолюбивите хора обичат властта, честолюбивите – влиянието, надменните търсят и едното и другото, мислещите презират и едното и другото.
Василий Ключевски
По-добре да не се развива човек, отколкото да се развива без влиянието на мисълта на обществените дела, без влияние на чувствата, пробуждайки участие в тях.
Николай Чернишевски
Лично аз не прибягвам до насилие - дори не силата на закона - да придвижвам моралните реформи. Предпочитам образование, аргументи, убеждаване и най-вече влиянието на примера - на модата.
Ръдърфорд Хейс
Ако ние се освободим от едно влияние, ние ставаме роби на друго.
Георги Гурджиев
Вертикалното мислене е подбор чрез изключване. Човек работи в рамките на референтна рамка и изхвърля онова, което не е от значение. С латералното мислене човек осъзнава, че даден модел не може да се преструктурира отвътре в себе си, а само в резултат на някакво външно влияние.
Едуард де Боно
Пазете се от силни алкохолни напитки! Под тяхно влияние можете да стреляте в данъчен инспектор и да пропуснете!
Кийт Ричардс
Убедена съм, че влиянието на армия от благочестиви жени ще бъде неизчислимо - в нашите домове, нашите църкви и нашата култура. Ще бъдеш ли една от тези жени?
Нанси Лий Демос
Имам повече артистичен контрол в по-малко шоу. Но всъщност няма значение. Понякога можете да имате най-малката роля в най-малката продукция и все пак да окажете голямо влияние.
Нийл Патрик Харис
Това, което научих като малко дете, продължава да оказва огромно влияние върху живота ми днес.
Новак Джокович
Хората винаги питат за моето влияние и цитират куп хора, за които никога не съм чувал.
Нортън Джъстър
Добрият закон включва ангажимент за прозрачност и настояване никое лице или образувание с конфликт на интереси да не оказва влияние върху решенията на публичната политика.
Пол Ромър
Според мен предписването на антидепресанти твърде често е бърз и лесен заместител на разработването на лечебни планове, които се отнасят до съвкупността от здравословни проблеми и фактори на начина на живот, които оказват влияние върху здравето, включително емоционалното състояние.
Андрю Уейл
Моето собствено натрупване на влияния всъщност е това, което ме направи писател на първо място.
Андрю Шон Гриър
Не можете да избегнете влиянието на архитектурната история.
Ричард Майер
Цялата ми работа е повлияна от приказките и се надявам, че работата ми показва влиянието на Ханс Кристиан Андерсен.
Сандра Сиснерос
Въпрос на факт е дали влиянието на мотивите се определя от природни закони, така че те винаги да имат същия ефект при едни и същи обстоятелства.
Томас Рийд
Гените не са прости тригери. Никой не е твърдо свързан с убийство или друго престъпление. Нашите действия винаги са резултат от изключително сложни взаимодействия между гените и околната среда и околната среда вероятно ще остане най-важното влияние досега.
Уилям Ландей
Както е известно, хората строят своя живот и определят съдбата си във вечността под влияние на идеи.
Хадън Робинсън
Най-мощното морално влияние е примерa.
Хюстън Смит
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7