Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прием" - страница 5
Винаги съм имал комплекс относно това да се приема на сериозно.
Елизабет Олсън
Винаги тайно съм вярвал, че любовта, която е толкова жестока и вярна, колкото моята, ще бъде възнаградена в крайна сметка, а сега бях принудена да приема горчивата истина.
Алма Катсу
Забрави провала, приеми урока.
Лара Фабиан
Любовта приема. Прошката идва с времето.
Лиса Ангър
Усещането бебето да приема храна за първи път от тялото ви е невероятно и остава най-трогателният момент в живота ми.
Лора Шлезинджър
Трябва да увеличим приема на здравословни растителни храни и да намалим зависимостта си от храни на животинска основа.
Майкъл Грегър
Обществото по-лесно приема идиотките, отколкото идиотите.
Маргарет Атууд
Приеми като свое правило никога да не обвиняваш – без необходимата проверка – нито човек, нито група от хора.
Стоунуол Джаксън
Тази земя е тази, която като мила майка ни приема при раждането ни и ни поддържа, когато се родим; само този от всички елементи около нас никога не е враг на човека.
Плиний Стари
Аз съм илюстратор. Трябва да приема ролята си.
Морис Сендак
На второ място по важност след приема на наркотици за нея беше да има наркотици.
Анди Уорхол
Зоната на комфорт приема най-големите ни стремежи и ги превръща в оправдание за това, че не си правим труда да се стремим.
Питър МакУилямс
Приеми се дават за тези, които не са поканени.
Салвадор Дали
Мисъл, която приема реалността като даденост, изобщо не е мисъл.
Херберт Маркузе
Момзен не смяташе, че юдеите непременно са духовни наследници на древните евреи и приема, че повечето от евреите в Римската империя не са преки биологични потомци на жителите на Юдея.
Шломо Занд
Несъмнено, най-важно е, как човек приема съдбата, независимо каква е тя всъщност.
Вилхелм фон Хумболт
Комик - това е човек, който нищо не приема на сериозно, освен самият себе си.
Дени Кей
Победител е готвачът, който приема същите съставки като всички останали и дава най-добри резултати.
Едуард де Боно
На този свят добротата не се търкаля по пътищата – трябва винаги да се приема с благодарност.
Маргарет Атууд
Слухът приема по-лесно обидата от зрението.
Публий Сир
Умът на кучето бързо научава, че всичко може да мине и по по-спокоен и гладък начин. И че се приема по-добре, когато е послушно и не изявява дивите си инстинкти.
Сизар Милан
Низкият се домогва до милостта на другите, но получи ли желаното, не изпитва благодарност. Благородният не приема с лека ръка милостта на другите, но приеме ли я, винаги помни направената услуга.
Чън Дзижу
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9