Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прием" - страница 4
Готов съм да приема съвети за свободното време от принц Филип. Той е световен експерт по свободното време. Той го практикува през по-голямата част от живота си в зряла възраст.
Нийл Кинък
Любимото ми време за танци е на сватбени приеми, когато е на всички възрасти и изглежда, че всички се забавляват.
Нийл Патрик Харис
Трябваше да си промия мозъка, сякаш това, което правя, щеше да бъде наистина, наистина добро, и след това просто приема каквото и да се случи.
Отеса Мошфег
Ако обичате човек, веднага ще намалите приема на храна - това е автоматично.
Пиер Дюкан
Написах мемоари тук-там и това приема своя собствена форма на егоизъм и смелост. Обаче, най-общо казано, нямам интерес да пиша за собствения си живот или да се намесвам в личния живот на хората около мен.
Питър Кери
Преподаването е това, което технически е известно като полиморфна дейност; то буквално приема много различни форми.
Пол Хърст
Китай ще продължи да приема множество мерки за напредък на реформата и отваряне на финансовия си сектор, така че финансовият му пазар да може по-добре да се адаптира към финансовата модернизация и глобализацията.
Си Дзинпин
Винаги съм се опитвал да приема здравословно героите, които играя; те са само герои, които играя.
Стив Бушеми
За мен съпротивата наистина приема формата си в гласове в главата ми, които ми казват защо не мога да направя нещо или защо трябва да го отложа за друг ден, да прокастинирам за друг ден.
Стивън Пресфийлд
Ние сме погребани от потока информация, който бъркаме с реални знания. Количеството се приема за изобилие, а богатството за щастие.
Том Уейтс
Идеята, че публиката приема или отхвърля нещо в модерното изкуство, е просто романтична измислица. Играта е завършена и трофеите са раздадени много преди обществеността да разбере какво се е случило.
Том Улф
Когато идват в Европа, те са изправени пред все още затворени граници. По този начин концепцията за отворените граници е много селективна концепция, която изобщо не се приема сериозно в опита на неевропейците.
Улрих Бек
Аз съм голямо старо егоистично бебе и това е наред. Мога да го приема.
Упи Голдбърг
Всеки има граници. Не всеки ги приема.
Феликс Баумгартнер
Имам чувството, че империята е нещо, което или се приема за даденост в космическата опера - не се поставя под въпрос, просто се представя като факт от изграждането на света - или се представя толкова зло, че да бъде неразбираемо лошо...
Аркади Мартин
Жена на 40, 50 или 60 години може да приема заместители на естрогена, да си направи лифтинг на лицето, да харчи парите си в барове.
Хелън Фишер
Не всеки човек спокойно приема идеята, че политиката е престъпно пристрастие.
Хънтър Томпсън
Плацебо ефектът е едно от най-очарователните неща в цялата медицина. Не става въпрос само за прием на хапче, а ефективността и болката ви се подобряват. Става въпрос за нашите вярвания и очаквания. Става въпрос за културния смисъл на лечението.
Бен Голдейкър
Телевизията е сънотворно, което се приема през устата.
Виторио Де Сика
Когато се замислих защо понякога не съм склонен да се напъвам, разбрах, че това е така, защото се страхувах от провал - но за да имам повече успех, трябваше да бъда готов да приема повече провал.
Гретхен Рубин
Добре дошли в прекрасния свят на ревността, помисли си той. За цената на прием получавате разделящо главоболие, почти непреодолимо желание да извършите убийство и комплекс за малоценност.
Дж. Р. Уорд
Да си бизнесмен е приемливо, ако то се приема като средство; но в качеството на цел не може да ни удовлетвори.
Джон Мейнард Кейнс
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9