Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прием" - страница 2
Приеми окончателно загубата.
Джак Керуак
Не искам да съм в клуб, който приема хора като мен за свои членове.
Граучо Маркс
Нищо не трябва да се приема без основания, ако не е известно или като самоочевидно, или от опит.
Уилям Окам
Светът не стои на едно място, и космическите технологии помагат да доведем спортните рекорди на нови, свръх нива. Моят костюм е преминал изпитания в десетки лаборатории. В неговия състав влиза елемент, който мога да приема идеално положение във водата. Но плува и подобрява рекорда все още човек.
Майкъл Фелпс
Смъртта е една неприятна формалност, но се приема от всички кандидати.
Пол Клодел
Всяка мисъл, която се предава на подсъзнанието достатъчно често и достатъчно убедително, накрая се приема.
Робърт Колиър
Артистът е човек, който използва смелост, проницателност, креативност и смелост, за да предизвика статуквото. И един артист го приема лично.
Сет Годин
Готов съм да се освободя от нуждата да бъда недостоен. Достоен съм за най-доброто в живота и сега с любов си позволявам да го приема.
Луиз Хей
Ако това е този свят, какви са хората... Няма бъдеще. Разбиране и вяра... Ако ги махнеш, остава само страх. Не мога да приема неморални методи или отказ.
Масаши Кишимото
Той се научи да живее с истината. Не да го приема, а да живее с него.
Никол Краус
Може да се припомни, че всяка широко разпространена идея, всяка общоприета конвенция е глупост, понеже се приема от най-голям брой хора.
Никола дьо Шамфор
И все пак храната е нещо, което се приема за даденост от повечето световни лидери, въпреки факта, че повече от половината от населението на света е гладна.
Норман Борлауг
На човек е позволено да прави много малки грешки и в това няма нищо лошо. Но ако грешките са големи и го тежат, единственото му решение е да спре да се приема на сериозно. Това е единственият начин да избегнете страданието – страданието, продължително, може да бъде фатално.
Педро Хуан Гутиерес
Бъдете най-лошият си критик. Когато нещата се объркат, е изкушаващо да се прехвърли вината. недейте Приеми отговорност. Хората ще го оценят и вие ще разберете на какво сте способни.
Пол Арден
Сега знам, че нещата, на които винаги съм смятала, че мога да разчитам, могат да се сринат за миг. Благодарение на любовта, която ми беше показана, сега знам какво означава да бъда "обичана". Сега знам, че нито един дъх не трябва да се приема за даденост.
Ребека Уелс
Професионалистът се научава да разпознава критиката, водена от завист, и да я приема за това, което е: върховният комплимент. Критикът мрази най-много това, което сам би направил, ако имаше смелостта.
Стивън Пресфийлд
Но след това съвсем скоро стана ясно, че отговорът на война срещу тероризма, първоначално замислен в метафоричен смисъл, започна да се приема все по-сериозно и доведе до водене на истинска война.
Улрих Бек
Човешката природа е като водата. Приема формата на контейнера си.
Уолъс Стивънс
Аплодирам смелостта на онзи, който приема всеки един от законите на една игра, която той не е измислил и не е питан дали иска да играе.
Хуан Карлос Онети
Ако ние открием несъответствие между думите на човека и неговия характер, цялото впечатление за него става разбито и болезнено; той бунтува въображението поради липсата на единство и дори доброто в него едва ли се приема.
Чарлз Кули
Известната поговорка "Бог е любов", обикновено се приема, означава, че Бог е като нашето непосредствено емоционално угаждане, а не че значението на любовта трябва да има нещо като "другостта" и ужаса от Бога.
Чарлз Уилямс
Всеки, който приема католическата си вяра сериозно, застава редом с евреите във взаимен, смъртен конфликт с Хитлер.
Виктор Клемперер
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща