Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък" - страница 8
Подаръкът е символ на тази мисъл. Не е важно колко пари сте изхарчили. Главното е че вие сте помислили за човека.
Гари Чапмън
Можете да обичате някого, но да не искате да запазите подарък от този човек. Добре е да предадете на някой, който ще го оцени повече.
Гретхен Рубин
Понякога любовта е изненада, миг на разпознаване, внезапен подарък в един внезапен момент, който прави всичко различно оттам нататък. Някои хора ще кажат, че това не е любов, че не можеш наистина да обичаш някой, когото не познаваш. Но не съм толкова сигурен. Изглежда любовта не следва план; това не е поредица от стъпки. Може да удари със силата на природата - земетресение, приливна вълна, буря от дива безмилостна енергия, която е извън вашите прости опити за контрол.
Деб Калети
Живейте в знанието, че сте подарък за света.
Деби Форд
Предаването е подарък, който можете да си направите сами. Това е акт на вяра. Казва се, че макар да не виждам къде тече тази река, вярвам, че ще ме отведе в правилната посока.
Деби Форд
Щастието и позитивното отношение са подаръци, които можете да предадете. Така че излезте там и започнете да давате.
Денис Остин
Нито един списък с подаръци не би бил пълен без споменаване на фитнес.
Денис Остин
Нашите белези са просто подаръци от нашите врагове... напомняйки ни, че не са били достатъчно добри, за да ни убият.
Джей Кристоф
Подаръкът на изображението е, че той предоставя място, където да наблюдавате душата си.
Джеймс Хилман
Живота постоянно ни поднася подаръци. Ако не планираш всичко до дреболии, нещата стават по-добре, отколкото ти се надяваш.
Дженифър Морисън
Прошката е вътрешна корекция, която олеква сърцето. Това е първо за нашето спокойствие. Като сме в мир, сега ще имаме мир да даваме на другите и това е най-постоянният и ценен подарък, който можем да дадем.
Джералд Джамполски
Слушането с неразделено внимание и безусловна любов е може би най-големият подарък, който можем да предоставим на другите.
Джералд Джамполски
Днес ще дам на другите само подаръците, които искам да приема за себе си.
Джералд Джамполски
Много се радвам, че съм просто дете. Защото ако трябваше да се преструвам всеки път на възхитените подаръци, които получават възрастните, мисля, че просто бих се побъркал.
Джеф Кини
Помислете колко неудобно ще бъде, ако някога се сблъскаме! Ще трябва да наема подвижен фургон, за да ви върна подаръците.
Джийн Уебстър
Ще спомена мимоходом само един пример за подарък от арабите, за който съм благодарен: кафе - особено тъй като първоначално беше забранено в Европа като "мюсюлманска напитка".
Джим Ал-Халили
Животът ми е подарък, а не задължение и се възползвам максимално от него.
Джон Гордън
Любов по начин, който осветява живота на другия човек. Засияйте ярко за тези, които се нуждаят от надежда. Кажете на другите ярки светлини в живота ви колко много означават те за вас. Използвайте подаръците си по начин, който прави вашия собствен огън да блести най-силно.
Джон П. Стрелеки
Аз съм най-обичаен човек. Надарен с необичаен подарък.
Джордж Майкъл
Това може да е един от онези подаръци, Кейт. Когато ви е дадена любов, вземете я. Не търсете много изход, защото винаги можете да го намерите. Радвай се на добър човек.
Дий Ърнст
Рядко е подарък да преживееш детството си за втори път.
Димитри Ферхюлст
Всичко, което имам, е подарък от даряващия. Това, което правя с подаръка, е моят начин да благодаря.
Елдън Тейлър
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
9