Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък" - страница 6
Мисля, че трябва да съм имал око - и ще бъда честен, надявам се: надявам се, че сега е едноок пазач на затвора и разказва своята история за това как се е опитал да продаде малко момче след сключена сделка и това момче се обърна и извади окото си - надявам се цялото му измамно лице да бъде изрязано, подаръкът ми за мръсен предател.
Анди Мълиган
Семейният човек е отговорен за близките си, той участва с тях, дори когато няма нито сили, нито здраве, за да направи това. Разбира се, това не е лесно, но семейството е най-щедрият подарък, с който животът може да те възнагради.
Андреа Кейн
Какво става, ако красотата около нас е предназначена като напомняне за многото подаръци, които сме получили и нуждата ни да им благодарим?
П. С. Каст
До тридесет години вярвам, че всички трябва да се съсредоточим повече върху чувството на благодарност за подаръците, които сме получили. Колкото по-благодарни сме за семействата си, за приятелите си, за доброто здраве, което имаме, толкова повече ще подхранваме тези неща за бъдещето.
Памела Редмънд Сатран
Ние сме историите, които разказваме, който ги слуша, удостоверява съществуването ни. Ние сме нашият репертоар от истории, без значение дали са истински или измислени, и ги разменяме като подарък.
Паоло Кониети
Времето може да се счита или за най-добрия подарък, или за основния проблем.
Педрам Шоджай
Даването на подаръци е едно от най-притежателните неща, които правим, осъзнахте ли това? Това е начинът, по който държим другите хора. Засаждаме себе си в техния живот.
Пенелъпи Лайвли
Не всички подаръци са опаковани под елхата.
Пип Уилямс
Мисля, че когато читателят прочете цяла книга - което отнема шест до десет часа - това е нещо като подарък за автора. Дарът на близкото, неразделно внимание. Кой друг да слушаме толкова внимателно в продължение на осем поредни часа? И когато читателите ми правят този подарък, аз съм благодарен за него.
По Бронсън
Това е истински подарък, да помогнеш на другите да видят света по различен начин.
Ребека Рос
Всеки, който иска да има приятели, не трябва да цени собствеността си над всичко останало, но трябва да придобие приятелство чрез щедри подаръци.
Робърт Грийн
По-трудно е да се говори за това, но това, което наистина, наистина, наистина искам за Коледа е точно това: искам да бъда отново на 5 години за час. Искам много да се смея и много да плача. Искам да бъда взет или люлян да спя в нечии ръце и да бъда пренесен, за да бъда само още веднъж. Знам какво наистина искам за Коледа: искам детството си обратно. Хората, които имат добри мисли, дават добри подаръци.
Робърт Фулам
Днес е просто още един нормален ден, пълен с чудеса, подаръци и възможности.
Робърт Холдън
Вашето щастие е подарък, защото буквално изважда най-доброто от вас.
Робърт Холдън
Вашето щастие е вашият подарък за света.
Робърт Холдън
Предизвикателствата са огледала, които ни отразяват чувствата ни към нас самите. В този смисъл те са подаръци. Мъдростта ни позволява да ги разпознаем като такива.
Робърт Шварц
Въображението внушава подаръци; това, което трябва да направи неблагодарната, несантиментална част от ума, е да ги отвие, да им намери грешка, да ги види какви са и след това да ги промени.
Роуз Тримейн
С подаръци можете да съберете враговете си около себе си. Когато не давате нищо, дори собственото ти семейство ще си тръгне.
Сакя Пандита
Когато превърнем изкуството си в практика, когато направим работното си пространство свещено и влизаме в него ежедневно с уважение и високо намерение, тогава ние издигаме действията си (дори ако се извършват в светската арена на търговията) отвъд егото и над подаръка- дай ми амбиция.
Стивън Пресфийлд
Не забравяйте, че сляпо вярвайки в някога избраната от вас цел, ние често пропускаме неочакваните и прекрасни подаръци от съдбата.
Стивън Шапиро
Планирането на имоти е важен и вечен подарък, който можете да дадете на семейството си. А настройването на гладко наследяване не е толкова трудно, колкото си мислите.
Сузи Орман
Понякога бедността е най-големият подарък, който някога можете да получите. Понякога загубата е ключът, който ви води към печалба.
Сузи Орман
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9