Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък" - страница 5
Подаръците са символични. Когато ги давате в личния си живот, те трябва да покажат, че обръщате внимание на човека, на когото ги давате.
Джудит Мартин
Не става въпрос за стойноста на подаръка, а за добрите намерения.
Емил Зола
Опитът е полезен подарък, който никога не се използва.
Жул Ренар
Най-скъпият подарък за една жена... внимание. Просто внимание.
Омар Хаям
Съветът е като подарък: неучтиво е да не го приемеш, но не си задължен да го употребиш.
Радой Ралин
Няма проблем, в който да не се крие някакъв подарък точно за нас самите. Затова и търсим проблемите – защото имаме нужда от техните дарове.
Ричард Бах
Най-добрите новогодишни подаръци се правят собственоръчно.
Сергей Скотников
"Още един ден в рая" беше неизбежното му изречение, когато той положи глава на възглавницата си. Сега разбирам какво означаваше това: денят на събитията беше ценен подарък.
Абрахам Вергезе
Качеството на подаръците зависи от искреността на подаряващият.
Ан Патчет
Подарък е такъв само когато дадете на човек това, което той иска. И ако му дадете това, което вие сами искате да има, това вече не е подарък.
Марло Морган
Отнасяйте се към всеки съвет като подарък или комплимент и просто кажете: "Благодаря."
Маршал Голдсмит
Вашето присъствие е най-ценният подарък, който можете да дадете на друго човешко същество.
Маршал Розенберг
С всички подаръци на компютърния свят, силата му е подценена, но отвлича ума твърде често.
Мат Риктъл
Има много стигма и снобизъм в жанра за самопомощ и не мога да гарантирам за всичко там, но за мен идеята да дам на някой друг подарък на вдъхновение и да го накарам да се чувства страстен и способен в дадена област от живота им е най-невероятното нещо на света.
Матю Хъси
И съвсем не е важно, големи или малки са подаръците, а главното е да бъдат от чисто сърце.
Маури Кунас
Работата за мен е като подарък.
Мили Боби Браун
Изненадата е най-добрият подарък, който животът може да ни поднесе.
Миранда Дикинсън
Любовта е онзи сладък подарък, от който хората правят горчивина.
Михайло Стелмах
Най-ценният подарък, който можете да дадете на някого, е подаръкът на вашето време и внимание.
Ники Гамбъл
Мисля, че дарбите на духа винаги са подчинени на контрола на човека, който ги упражнява. Не си принуден да го правиш. Любовта никога не принуждава. И следователно "духът на пророка е подчинен на пророка" е по друг начин. Не се оказвате внезапно завладян от дух и не се оказвате, че говорите езици. Вие контролирате, но това е подарък. Можете да спрете и да започнете, както пожелаете, но това е начин да общувате с Бог.
Ники Гамбъл
Обичам да пазарувам за момчета! Часовникът е фантастична идея за подарък - огромна версия от неръждаема стомана с връзки е класическа и готина.
Нина Гарсия
И аз, като моите сънародници, вярвах, че пеенето е твоят подарък от уважение към седящите.
Нона Мордюкова
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9