Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък" - страница 4
Ето какво произтича от романтиката в душата ви. Вярвате в неща като любов от пръв поглед и перфектни подаръци.
Дороти Кумсън
Всеки знае или трябва да знае, че всичко, което въвеждаме на компютрите си или казваме в мобилните си телефони, се разпространява в цялата сфера на данните. Повечето от тях се записват и анализират от сървъри за големи данни. Защо смятате, че Gmail и Фейсбук са безплатни? Мислите ли, че това са корпоративни подаръци? Плащаме с нашите данни.
Дъглас Рушкоф
Аз самият бях отгледана от изключително строги, но и изключително любящи китайски имигрантски родители. И до ден днешен вярвам, че техните големи очаквания към мен, съчетани с любов, бяха най-големият подарък, който някой ми е давал. И затова затова, въпреки че съпругът ми не е китаец, се опитвам да отгледам двете си дъщери по същия начин.
Ейми Чуа
Аз някак си - харесвам живота си; Чувствам, че имам много възможности. И моите родители всъщност са имали толкова големи очаквания към мен - бих казал, че това е най-големият подарък, който някой ми е давал. Много се оплаквах, когато бях малък, но така се чувствам сега. И затова се опитах да направя същото с двете си дъщери.
Ейми Чуа
Никога не отказвайте подаръци. Само ограничени хора смятат, че това ви задължава към нещо. Нищо подобно! Подаръците задължават преди всичко дарителя. След като ви е направил нещо добро, той е принуден да се отнася с вас добре.
Елена Михалкова
Считам животът за необичаен подарък, драгоценни камъни, получени за нас от ръцете на майката природа за това, че ние самите да ги шлифоваме и полираме до тогава докато техният блясък не ни възнагради за нашият труд.
Алфред Нобел
Такава красота, помисли си той, е твърде съвършена, за да се е появила просто случайно. Този ден в центъра на Тихия океан беше за него подарък, създаден съзнателно, състрадателно, за него и Фил. Радостни и благодарни в разгара на бавното умиране, двамата мъже се къпеха в този ден, докато не дойде залезът, а времето им в затишие да свърши.
Лаура Хиленбранд
Три признака, по които се избира подарък: голям, скъп, ненужен.
Лев Ландау
Намерих страхотни награди в приготвянето на ястие и да го храня на някого. Това беше средство за общуване. Давах част от своя талант или подаръка си и го споделях с някого, правейки някого щастлив. И това ми върна много и исках да правя още и още.
Лидия Матичио Бастианич
Бъдете благоприятно присъствие на планетата. Дайте вашите подаръци Смело отидете там, където никога досега не е ходила нито една жена или нито един мъж.
Майкъл Бърнард Бекуит
Хората могат до една година след сватбата да изпратят подарък. Благодарствената бележка обаче трябва да бъде написана веднага. Ако не получите потвърждение до три месеца, телефонирайте и поискайте да ви го дадат. Ако булката и младоженецът са затруднени, добре. Те заслужават да бъдат.
Ан Ландърс
Възниква въпросът: ако тази или онази република стане част от Съветския съюз, но получи огромно количество руски земи, традиционни руски исторически територии, и след това внезапно реши да напусне този съюз - добре, тогава поне да излезе с това, което дойде. И не би влачила подаръци от руския народ със себе си.
Владимир Путин
Природата ни кара да купуваме подаръците й с цената на толкова много страдания, че е съмнително дали тя заслужава най-много името на родител или мащеха.
Плиний Стари
Ако не бяха овчарите, нямаше да има прием. И ако не беше група наблюдатели на звезди, нямаше да има подаръци.
Макс Лукадо
Той е женен от тридесет и пет години, и последният подарък, който и е направил, е бил брачният пръстен.
Анита Лус
...ценете какво означава да свършите един ден работа. Това е нашият единствен шанс да направим нещо продуктивно днес и със сигурност не е достъпен за някого само защото той наддава високо. Един работен ден е вашият шанс да правите изкуство, да създадете подарък, да направите нещо, което има значение. Тъй като работата ви се подобрява и изкуството ви става все по-важно, конкуренцията за вашите подаръци ще се увеличи и ще откриете, че можете да бъдете по-придирчиви към кого да ги дадете.
Сет Годин
Който носи подарък, открива вратата отворена.
Томас Фулър
Мъдрите хора знаят, кога да приемат подаръци, а кога да се отказват от тях.
Ъруин Шоу
Дарът на любовта е като всеки друг подарък. Тя може да бъде чудесна, но без благословение тя не се проявява.
Борис Пастернак
Прощаването е подарък за прощаващия, както и за извършителя.
Дезмънд Туту
Един от най-големите подаръци, които можем да дадем на друго поколение, е опитът, мъдростта ни.
Дезмънд Туту
Съветът не е подарък, а дълг, който старецът изплаща на младите.
Джеймс Фенимор Купър
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9