Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък" - страница 3
Струва ми се, че ако при раждането на дете майка поиска най-добрия подарък от фея за детето си, това ще е любопитство.
Елинор Рузвелт
Ако можете да помогнете да преведете някого през предизвикателен момент, защото сте били там, това в крайна сметка се превръща в страхотен подарък.
Крисчън Слейтър
Човекът, който не приема богатия подарък, е по-щедър от онзи, който му го дава.
Плутарх
Можете да върнете всички коледни подаръци, които искате, но никога няма да си върнете времето, прекарано с роднините си.
Анди Боровиц
Трябва да се отнасяте честно с думата. То е най-висшият подарък за човек от Бога.
Николай Гогол
Да създадем нов бизнес, който прави пари и което е по-важно, дава работа на други и по-важно, дава продукт на клиент, който подобрява живота им, е нашето най-голямо предизвикателство, нашата най-голяма възможност и най-големият подарък, много по-голям от всеки друг благотворителност, която можем да дадем на нашите ближни.
Пол Зейн Пилзър
Доста съм добър в изненадването на приятели и семейство с подаръци. Склонен съм да се насоча към по-сантименталната страна на даването.
Райън Рейнолдс
Красив букет или дълготрайно цъфтящо растение е традиционен подарък за жените, но аз препоръчах както на мъжете, така и на жените да пазят свежи цветя в дома заради тяхната красота, аромат и повдигане, което придават на нашите настроения.
Андрю Уейл
Даването на подаръци на другите е фундаментална дейност, толкова стара, колкото и самото човечество. И все пак в съвременния сложен свят подробностите за даването на подаръци могат да бъдат изключително предизвикателни.
Андрю Уейл
Християнинът, който казва на атеист, че отиват в ада е толкова страшно, колкото дете да каже на възрастен, че не получава подаръци от Дядо Коледа.
Рики Джървейс
Подаръкът не беше голям като пари и нуждата ми не беше голяма, но духът на подаръка е извън цената и ме оставя благословен и длъжник.
Робърт Фулам
Най-добрите подаръци идват от сърцето, а не от магазина.
Сара Десен
Възрастта е само число. Животът и остаряването са най-големите подаръци, които бихме могли да имаме някога.
Сисъли Тайсън
Ето моето правило за даване на подаръци: Уважавайте текущото си финансово състояние.
Сузи Орман
В края на деня телевизионното предаване е най-добрата работа в света. Трябва да отида, където искам, да ям и пия каквото си поискам. Стига само да хапвам пред камерата, други хора ще плащат за това. Това е подарък.
Антъни Бурдейн
Даването на насърчение на другите е най-добре дошъл подарък, защото резултатите от него са повдигнати духове, повишена самостойност и надежда за бъдеще.
Флорънс Литауър
Отново и отново, откакто бях много малък, виждам неща, които са на път да се случат. Можете да го наречете повишена интуиция; можете да го наречете видения... виждам го като подарък. Моята роля е да дам на хората повишена осведоменост, да покажа, че по принцип можем да променим света.
Шари Арисон
Демокрацията не е инцидент, който се случва за една нощ, нито подарък, който Америка може да даде на света. Това е култура, която се нуждае от мир, за да се развива.
Ширин Ебади
Вдъхновението е най-големият подарък, защото отваря живота ви за много нови възможности. Всеки ден става по-смислен и животът ви се подобрява, когато действията ви се ръководят от това, което ви вдъхновява.
Бърни С. Сийгъл
Къде би бил мемоарът без биполярни писатели? Искам да кажа, ето какво - цялото това надделяне наистина е много ясен симптом на биполярно разстройство. И не казвам, че всеки, знаете ли, не обвинявам всеки мемоарист, че е биполярен. Но мисля, че по някакъв начин това е нещо като подарък.
Айлет Уолдман
Да знаеш, че всеки момент - независимо как идва опакован - е подарък, по-голям, отколкото можеш да дадеш на себе си, означава да си на път към живота без страх.
Гай Финли
Удивително е как мога просто да се разхождам с часове, нали? И така безобидно или безинтересно. Но мога да се разхождам с часове. Това е нещо като ужасен подарък, нали?
Греъм Нортън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9