Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък" - страница 2
Почтеността и честността са твърде скъпи подаръци. Не ги очаквайте от евтини хора.
Уди Алън
Само когато вашето съзнание е напълно фокусирано върху момента, в който се намирате, можете да получите какъвто и да е подарък, урок или наслада, които този момент може да предложи.
Барбара де Анджелис
През годината, когато навърших деветдесет, исках да си направя подарък за една нощ на дива любов с девствена девойка.
Габриел Гарсия Маркес
Най-евтиният начин да се понравиш на жена е да й направите скъпи подаръци.
Константин Мелихан
Хората си подаряват един друг неща, които не могат да бъдат опаковани с подаръци.
Надин Гордимър
Свободата е такъв подарък.
Райън Гослинг
Най-добрият подарък който можеш да подариш на някого е твоето време.
Рик Уорън
Децата не са само нашето бъдеще. Те са наши подаръци.
Рики Мартин
Живей живота, когато го имаш. Животът е прекрасен подарък - в това няма нищо малко.
Флорънс Найтингейл
Искам да помагам на хората. Ако свише е решено така, трябва да използвам подаръка си. Аз съм човекът, който дойде да научи хората на нова визия за живота, ново чувство за живот - да бъдат щастливи и да се обичат.
Виталий Гиберт
Когато подаръкът е заслужен, това не е подарък, а плащане.
Джийн Улф
Винаги с вълнение се събуждам сутрин, чудейки се какво ще ми подхвърли интуицията ми, като подаръци от морето. Работя с нея и разчитам на нея. Това е моят партньор.
Джонас Солк
Все още вярвам, че музиката е един от най-великите подаръци, които Бог е дал на човека.
Джордж Майкъл
Тайните никога не биха могли да бъдат прибързани. Те трябваше да дойдат сами, по свой график. По този начин, когато дойдоха, се предложиха като подарък.
Дона Джо Наполи
Писането е изключително привилегия, но е и подарък. Това е подарък за себе си и е дар да дадете история на някого.
Ейми Тан
Правото да се живее е толкова щедър, толкова незаслужен подарък, че той с лихва откупува всичката скръб в живота, до една.
Кнут Хамсун
Моята цел номер 1 е да стана успешна певица и да споделя подаръка си със света.
Лиа Лабел
Гласът е подарък за човека; той трябва да бъде ценен и използван, за да се изяви колкото се може по-пълно човешката реч. Безсилието и тишината вървят ръка за ръка.
Маргарет Атууд
Любовта по определение е незаслужен подарък; незаслужената любов е самото доказателство за нейната автентичност.
Милан Кундера
Реклама в магазина: "Когато купите едно нещо, получавате второ като подарък." Така че: купи една обувка.
Никита Богословски
Гражданина трябва да плаща своите данъци с такова чувство, с което влюбения дарява на своята възлюбена подаръци.
Новалис
Висшето образование не е показател за ума, скъпите подаръци - не са признак за любов, обещанията и думите не винаги са истински. Вашият опит, вниманието и постъпките по отношение на хората - ето това е истински ценно.
Орландо Блум
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9