Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подарък"
Приятелят - подарък за самият теб.
Робърт Луис Стивънсън
Най-големият подарък, който Оксфорд дава на синовете си, наистина вярвам, е добродушното неуважение към ученето и от това неуважение може да извира любовта.
Робъртсън Дейвис
Не искам скъпи подаръци и не искам никой да ме купува. Имам всичко, което искам. Искам просто някой, който да е до мен и да ме кара да се чувствам в безопасност.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Подаръците се правят от душата на този, който ги дарява, и не зависят от заслугите на този, който ги приема.
Карлос Руис Сафон
Който иска да бъде свободен, трябва сам да се освободи. Свободата не е приказен подарък, който пада в скута на човек. Какво е свобода? Това е да имаш волята да бъдеш отговорен за самия себе си.
Макс Щирнер
След време ще сме в състояние да дадем на Южна Африка най-големия възможен подарък - едно по-човешко лице.
Стив Бико
Времето е драгоценен подарък, даден на нас, за да станем по-умни, по-добри, зрели и съвършени.
Томас Ман
Жената е единственият подарък, който се опакова сам.
Жан-Пол Белмондо
Интуитивният ум е свещен дар, рационалният ум е верен слуга. Ние сме създали общество, което почита слугата и е забравило подаръка.
Алберт Айнщайн
Децата бяха предназначени да бъдат подаръци. Физическото проявление на любовта между мъж и жена. И за тази любов може да се носи всякакъв вид жертва.
Стивън Ериксън
Прошката е подарък, който си дариш.
Сюзан Самърс
Подаръците, както и добрите съвети, доставят радост на даващия.
Едуард Ерио
Любовта - преди всичко да принасяне подарък на себе си.
Жан Ануи
Правете подаръци малко по-скъпи, отколкото можете да си позволите.
Андре Мороа
Днес много от критиците получават самолетни билети, хотелско настаняване, чанти, красиви фотографии, подаръци и други разходи, платени от дистрибуторите, а след това се очаква да напишат сериозни статии за филма.
Вим Вендерс
Добрата книга е подарък, завещан от автора на човешкият род.
Джоузеф Адисън
Животът е забавен подарък. Първоначално го преоценяват - мислят си, че им е подарен вечен живот. След това го недооценяват, намирайки, че за нищо не става или че е твърде кратък, и са почти готови да го захвърлят. Накрая разбират, че това не е бил подарък - просто са им дали живот, за да се възползват от него. И едва тогава се опитват да го ценят.
Ерик-Еманюел Шмит
Понякога не ни се предоставя втори шанс и е по-добре да приемаме подаръците, които светът ни прави.
Паулу Коелю
Любовта е най-големият подарък който Бог ни дава. Тя е безплатна.
Тараджи Хенсън
Ако обичаш някого, най-големият подарък, който можеш да му направиш, е твоето присъствие.
Тик Нят Хан
Най-ценният подарък, който можем да предложим на някого, е нашето внимание. Когато вниманието обхваща тези, които обичаме, те ще цъфтят като цветя.
Тик Нят Хан
Той я държеше сякаш тя беше подарък. Дадено му в любовта. Нещо неподвижно и малко. Непоносимо ценно.
Арундати Рой
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9