Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ключ"
Не мога да ви предскажа действието на Русия. Това е енигма, загърната в мистерия вътре в загадката: но може би има ключ. Този ключ е националният интерес на Русия.
Уинстън Чърчил
Успехът не е ключът към щастието - щастието е ключ към успеха. Когато правим това, което обичаме, със сигурност ще успеем.
Алберт Швайцер
Прошката е ключът към действието и свободата.
Хана Аренд
Преди всичко, подготовката се явява ключ към успеха.
Александър Бел
Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата.
Волтер
Церемония по дипломирането е събитие, при което лекторът за начало казва на хиляди студенти, облечени в еднакви шапки и тоги, че "индивидуалността" е ключът към успеха.
Робърт Орбън
Не знам ключа към успеха, но ключът към провала се опитва да угоди на всички.
Бил Козби
Всички значения, както знаем, зависят от ключа, с който ги тълкуваме.
Джордж Елиът
Отложете до утре само онова, което не искате да довършите до смъртта. Действието е ключът към успеха.
Пабло Пикасо
Математика - това е ключът и вратата към всички науки.
Галилео Галилей
Когато бях на пет, мама винаги ми казваше, че щастието е ключът към живота. Когато тръгнах на училище, ме попитаха какъв искам да стана, когато порасна. Аз отговорих "щастлив". Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че те не разбират живота.
Джон Ленън
Да дадеш пари и власт на правителството е все едно да дадете уиски и ключ за автомобил на подрастващ.
Патрик О'Рурк
Докато се забавляваш - това е ключът. В момента, в който стане задължение - свършено е.
Бари Гиб
Ако ме попитате кой е ключът към дълголетието, аз би трябвало да кажа, че това е да избягвате безпокойството, стреса и напрежението. И дори да не ме попитате, аз пак би трябвало да ви го кажа.
Джордж Бърнс
Въображението е ключът към моята поезия. Останалото се оцветява с малко научна фантастика.
Джими Хендрикс
Ключът към всяка наука се явява въпросителният знак.
Оноре дьо Балзак
Никога не губи търпение - това е последният ключ, отключваш вратите.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Действието се явява най-важният ключ към всеки успех.
Антъни Робинс
Човешкият разум има три ключа, които отварят всичко: знания, мисъл, въображение.
Виктор Юго
"Аз-образът" е ключът към човешката личност и човешкото поведение. Променете представата за себе си и ще промените личността и поведението.
Максуел Малц
Ключът е да изработим малкото неща, които са наистина важни, и няколкото метода, които ще ни дадат това, което наистина искаме.
Ричард Кош
Ключът към оцеляването на свободата в съвременния свят е прегръдката на множество идентичности.
Тимоти Гартън Аш
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9