Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизия" - страница 9
Започваме да се храним, гледаме телевизия, сърфираме в интернет или пазаруваме и купуваме нещо. Това ни дава прилив на чувства, малко адреналин и вълнение.
Джинийн Рот
Проблемът е, че искам да направя всичко. Наистина обичам всичко това и обичам всеки аспект на правенето на филми и разказването на истории и обичам телевизията, обичам интернет. Иска ми се да имах време да направя абсолютно всичко.
Джос Уедън
По телевизията сега активно се насажда импровизацията.
Александър Цекало
По телевизията се показва как американски танкове с евреи атакуват същите американски танкове с араби. И това показва всичко. И дори от телевизора се чува задушаваща миризма на масло. И цялото бърборене за "правилно".
Александър Шмеман
Мисля, че в света, в който живеем, където телевизията е основният източник на информация за повечето хора, това наистина засяга баланса на демократичния процес. Справедливостта на демократичния процес.
Александър Щиле
Срещам бившите си студенти навсякъде: те работят като сервитьори, продавачи, диджеи, редактори, касиери в театрите - и навсякъде ме пускат без ред, дори и по телевизията.
Елена Колина
Никога през целия си живот не съм имал телевизор. Телевизията мина покрай мен.
Естер Дюфло
Човекът, който чете книгата, е затворен човек. Той не гледа телевизия. Той е сляп за пропаганда. Той е глух за лозунги.
Жерар Клайн
Толкова много хора имат постоянно включени телевизия или радио "за компания" или прекарват времето си в четене на боклуци, безцелно сърфиране в мрежата и т.н. Тогава изведнъж един ден сте стар или болен и разбирате, че не сте направили нищо с живота си. Всичките ви мисли са мисли на други хора и нямате представа кой сте всъщност или каква може да бъде целта на живота ви.
Карън Кингстън
Смъртта е нещо, от което се страхуваме, освен в литературата или телевизията, когато сме склонни да се взираме право в нея.
Кат Кроули
Не можем да допуснем ситуации, при които лидерите заплашват с война по телевизията или в Туитър.
Кофи Анан
Това, на което децата са изложени по телевизията, е по-страшно и ужасяващо от това, което виждат в моите книги.
Крис ван Алсбърг
Мрежата, големият убиец на време, който замести видимо пасивната телевизия със своята съблазнителна илюзия за производителност.
Лайънъл Шрайвър
Итън също знаеше, че отказването на медицинска помощ на Джаред би било равносилно на убийство и макар че това би довело до добра телевизия, това няма да резонира сред спонсорите.
Лен Влахос
Ако не се фокусираме върху това кога ядем - например, да кажем, че гледаме телевизия или нещо подобно - вие ядете много повече. Ако се съсредоточите върху храната - помиришете я, приготвите я - вече й се наслаждавате.
Лидия Матичио Бастианич
Никога няма да има никаква революция. Хората биха я продали за кока-кола и кабелна телевизия.
Лиза Марклунд
Начинът, по който идентичността е комерсиализирана чрез филми и телевизия, а сега и чрез социални мрежи, означава, че всички работим по сценарий, колективна идея за това какво трябва да се случи след това.
Линда Пападопулос
Веднъж прекарах цяла нощ в хотел в Ню Йорк, гледайки отсреща в нечий апартамент, където не се случваше нищо, освен ежедневието, телефонно обаждане, гледане на телевизия, взирайки се в хладилника. Виждайки как тези непознати живеят на това малко разстояние и в абсолютна тишина ме развълнува дълбоко.
Лорън Гроф
Когато си млад, гледаш телевизия и си мислиш: има конспирация. Информационните мрежи са се съюзили с цел да ни оглупят. Но когато поостарееш, осъзнаваш, че това не е вярно. Работата (и бизнесът) на информационните мрежи е да дават на хората точно това, което хората искат. Това е много по-депресираща мисъл. Конспирацията е форма на оптимизъм. Тогава бихме могли да застреляме копеленцата. Бихме могли да вдигнем революция. Но всъщност информационните мрежи са в бизнеса с доставяне на хората това, което самите хора искат. Това е истината.
Стив Джобс
Докато гледате телевизия тази вечер, 30 000 души в Африка ще умрат заради ужасната бедност и мизерия. Утре вечер – още 30 000. В това просто няма смисъл.
Брад Пит
Бракът съществува не за това да гледаме прегърнати телевизия, а за това, да научим децата си да вярват в Бога. Не свещеникът трябва да въведе децата ни в църквата, а бащата трябва да ги направи част от домашната църква, където той е свещеникът, а майката е дяконът, който му помага във всичко. А какво е това "във всичко”? То е преди всичко възпитанието на децата, а не дали ще поднесем на масата пържола, или руска салата. Не в яденето е работата! С душата трябва да се занимаваме. С душата.
Дмитрий Смирнов
Разбира се, че познавам Европа. Все пак гледам телевизия. Дори съм й фен.
Джордж Уокър Буш
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
9
(Текуща)