Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизия" - страница 7
Качеството на телевизионната драма в наши дни става все по-добро и по-добро. Те трябваше да измислят нов термин за това: "телевизия от висок клас".
Робърт Карлайл
Обединеното Кралство и САЩ са много различни страни и това наистина се показва в телевизията.
Робърт Карлайл
Мисленето за себе си е много по-интересно от телевизията, жалко е, че рядко преминавам към този канал.
Робърт М. Пърсиг
Небето над острова беше цветът на телевизията, настроен на мъртъв канал - което ще рече, че беше ярко, весело синьо.
Робърт Сойер
Когато видя привържениците на Тръмп по телевизията да се обясняват, не получавам усещане за върховна увереност. Те са създали революция и сега може би са малко уплашени от нея.
Робърт Шилър
Телевизията, която в протежение на десетилетия беше за нас прозорец към света и главен доставчик на информация, се превърна в комерсиален боклук, за който ти плащаш немалко пари.
Рутгер Хауер
Баща ми никога не е искал да бъда писателка. Не го направи - той се примири с това може би две години преди да умре. Той искаше да бъда синоптичка, защото когато растях, имаше много малко латиноамериканки по телевизията, а в началото на 70-те години, когато за първи път започнахте да виждате латиноамериканки по телевизията, те щяха да бъдат синоптичките.
Сандра Сиснерос
Телевизията е чудовище, което използва вдъхновение.
Ани М. Х. Шмит
Опра е богат човек, лидер на глутницата в света на хората. Толкова много я виждат като доминираща, като авторитетна фигура. Начинът, по който гледам на нейната енергия, виждайки я по телевизията, е много спокойна, тиха енергия. За да постигнете контрол, имате нужда от по-висока енергия от вашето куче.
Сизар Милан
Не можеш сам да направиш нищо по телевизията... освен ако нямаш МНОГО пари, но можеш да направиш независим филм.
Такър Макс
Буря помита света през 1968 г. Започва от Виетнам, след това духа в Азия, прекосявайки морето и планините към Европа и извън нея. Брутална война, водена от САЩ срещу бедна страна от Югоизточна Азия, се виждаше всяка вечер по телевизията.
Тарик Али
Сега имаме население на Запад с много кратък обхват на паметта. Една от причините за тази кратка памет е, че телевизията през последните петнадесет години отбеляза голям спад в покритието на останалия свят.
Тарик Али
Историята, когато я правят, е древна история и те правят сензация дори това. Съвременната история на практика се игнорира по телевизията.
Тарик Али
В съвременното общество повечето от нас не искат да бъдат в контакт със себе си; искаме да сме във връзка с други неща като религия, спорт, политика, книга - искаме да забравим себе си. Всеки път, когато имаме свободно време, искаме да поканим нещо друго да влезе в нас, да се отворим за телевизията и да кажем на телевизията да дойде и да ни колонизира.
Тик Нят Хан
Не е трудно да се разбере защо Тръмп може да избере Путин за свой фентъзи приятел. Путин е реалната версия на човека, когото Тръмп се представя, че е по телевизията.
Тимъти Снайдър
В моята къща нито съпругата ми, нито дъщеря ми са впечатлени, че съм на телевизия и да ми напомнят за това често.
Антъни Бурдейн
Ако можете да се справите с горещи емоции, тогава можете да учите за SAT вместо да гледате телевизия и можете да спестите повече пари за пенсия. Не става въпрос само за блата.
Уолтър Мишел
Странното при телевизията е, че тя не ви казва всичко.
Уолтър Тевис
Ако Исус беше тук сега, мислите ли, че щеше да бъде по телевизията?
Хънтър Дейвис
Това беше преди Върховният съд на САЩ да промени всички закони за претърсване и изземване. Петдесет и осем от най-могъщите мафиоти в Америка бяха заловени и задържани от полицията. Други около петдесет се измъкнаха, бягайки през гората. Също така през 1957 г. обществеността гледаше отблизо организираната престъпност по телевизията всеки ден по време на телевизионните сесии на изслушванията на комисията Макклелън за организираната престъпност на Сената на Съединените щати.
Чарлз Бранд
Мислех, че ще бъда по телевизията и във филмите - това е, което наистина исках - и не мога да повярвам, че не е трябвало да правя това. Направих го сам, само с моята камера. Това е много, много странно.
Шейн Доусън
Дори и да попадна в телевизията и филмите, никога няма да напусна YouTube заради връзката, която имам с моите зрители.
Шейн Доусън
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9