Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизия" - страница 5
Няма смисъл да се обяснява, доказва, логически обосновава, защо хората гледат телевизия. Всичко е безнадеждно.
Лусине Геворкян
Някак си, непрекъснато представяйки се пред широката публика по телевизията, хората ме приеха и искаха повече.
Крис Елиът
В човешките отношения най-важен е разговорът, но хората вече не го правят – не сядат, за да говорят или за да слушат другите. Ходят на театър, на кино, гледат телевизия, слушат радио, четат книги, но почти не разговарят. Ако искаме да променим света, трябва да се върнем във времето, когато войните са се събирали около огъня и са си разказвали истории.
Паулу Коелю
В днешно време има много страхотна телевизия.
Марк Уолбърг
Телевизията преподава непрекъснато. Има по-голямо образование от училищата и всички висши учебни заведения.
Маршал Маклуън
Знам, че на този свят уж има щастливи хора. Никога не съм вярвал в това, но го приемам за даденост. Бог знае, всички са по телевизията.
Морис Сендак
Честно казано, напоследък мисля колко съм скучна. Когато получа време за себе си, гледам телевизия.
Риана
Изглежда, условният рефлекс на Павлов. Всеки път когато по телевизията пускат на запис смях, телевизионните зрители неволно се прозяват.
Робърт Орбън
Защо трябва хората да плащат немалко пари, за да излизат от дома и да гледат лош фил, ако те могат да останат у дома и безплатно да гледат лоша телевизия?
Самюъл Голдуин
Телевизията е третият родител.
Бъкминстър Фулър
Телевизията е надбягването с плъхове на века.
Граучо Маркс
Няма разлика между филмите и телевизията. Нито едно. Освен в много случаи телевизията е много по-добра от филмите.
Джордж Лукас
Майката е мъртвото сърце на семейството, което харчи доходите на баща си за потребителски стоки, за да подобри средата, в която той се храни, спи и гледа телевизията.
Джърмейн Гриър
Предпочитам да прекарвам времето си с производители на грозде, отколкото с актьори. Във филмовата индустрия всички пари са насочени към телевизията и глупостта на американското кино.
Жерар Депардийо
У нас вече нямаме критерии за хубаво и лошо, за добро и зло, за морално и аморално в изкуството. Принизява се вкусът на хората. Появиха се разни "пиратки", "тигри", "каналета" и т. н. Галериите са пълни с еднодневки, екраните - с екшъни и сапунени неща. По телевизията и радиото кудкудякат фалшиви гласове, наречени "вокални състави". Широко сме отворили вратата на посредствеността и тя си тече като буйна река. Плодовете от нея ще се събират някоя есен...
Доньо Донев
Телевизията е много по-сътрудничеща в много отношения, отколкото прозата.
Ан Клийвс
Всички си мислеха, че вестникът ще прекрати дискусиите около огнището, или това радио ще сложи край на вестника, или тази телевизия ще сложи край на радиото... Всички винаги се страхуват от това и въпреки това ние винаги правим по-психическа стая за всички тези медии.
Максуел Андерсън
Причината, по която правя телевизия, е, че всички трябва да работим и да изкарваме прехраната си, тъй като имам четири деца. Това е и платформа за мен да споделя знанията си и да вдъхновявам младите.
Марко Пиер Уайт
Диалогът и разговорът за храна са навсякъде - телевизия, чат стаи, социални медии и сред ежедневните разговори.
Маркус Самуелсон
Мисля, че измамникът е обичайният термин. Когато някой дойде по телевизията, за да каже на много нуждаещи се хора, че Бог ще ги изпрати на небето, ако му изпратят 200 долара, ако това не е откровено социопатично, е близо.
Марта Стаут
Новата Америка, вместо това, бързо се превръща в огромно гето, в което всички ние, консерватори и прогресисти, сме обезкървени от сравнително малка олигархия от изключително умни финансови престъпници и техните кастрати в правителството, чиято работа е да бъдат добри актьори по телевизията и направи добро шоу.
Мат Таиби
Получавам нещо, което бихме могли да наречем евфемистично "неподходящо враждебен" отговор - тоест повече от справедлива критика или дори справедлив гняв - всеки път, когато говоря по радиото или телевизията.
Мери Биърд
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9