Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизия" - страница 4
Така че технологиите, независимо дали става дума за телефон или iPhone, компютри като цяло или автомобили, телевизия дори, всички ни индивидуализират. Всички седим пред нашите iPhone и общуваме, но комуникираме ли наистина?
Хенри Минцбърг
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Повечето от жените, които видях по телевизията, не изглеждаха като хора, които всъщност познавах. Чувстваха се като идеи за това какви са жените.
Шонда Раймс
Отидох в риалити телевизията като бизнес решение.
Бетани Франкел
Телевизията е сънотворно, което се приема през устата.
Виторио Де Сика
Ако искате да гледате по-малко телевизия, опитайте да приберете дистанционното на много неудобно място и да го накарате да го прибирате всеки път, когато го използвате. Ако е голяма болка да включите телевизора и да смените каналите, може да се окажете, че се придвижвате към други дейности, които ще бъдат по-удовлетворяващи в дългосрочен план.
Гретхен Рубин
Е, със сигурност мисля, че американската телевизия е - това е правилната телевизия.
Греъм Нортън
Всичките ми интересни истории са от преди да съм бил в телевизията. Оттогава не ми се случи нищо интересно. Може би защото най-интересното нещо в живота ми е шоуто и то по телевизията.
Греъм Нортън
Някои деца естествено имат по-голям когнитивен контрол от други и при всички деца това основно умение е компрометирано от обичайните заподозрени: смартфони, телевизия и др. Но има много начини, по които възрастните могат да помогнат на децата да се научат на по-добър когнитивен контрол.
Даниъл Голман
Телевизията е загубила много от самочувствието си, тъй като нейната сила е подкопана от интернет.
Дейвид Уолямс
Бих препоръчал на всеки, който иска да прави комедия по телевизията, първо да се занимава с радио.
Дейвид Уолямс
Телевизията е отговорност не само за забавлението на хората, но и за използването на тази телевизионна медия в положителни начини да учи хората и да ги просвещава.
Джеймс Ван Прааг
Гледането на телевизия е най-популярното развлечение във Великобритания. Намирам това за много потискащо.
Джеръми Паксман
Завърших гимназия през 1963 г. Нямаше компютри, мобилни телефони, интернет, кредитни карти, касети или кабелна телевизия.
Джефри Гитомър
Нормалната телевизия ограничава това, което можете да направите. С научната фантастика можете да упражнявате повече въображението си. Влюбих се в нея.
Джийн Родънбери
Телевизия... новата гладиаторска арена.
Джозефин Харт
Чрез телевизията можеш да научиш да вярваш. Наистина какво е това вяра? Вярата е потребност. Ако няма потребност при човек, той няма да стане вярващ.
Дмитрий Дюжев
Спомням си момента, в който като дете осъзнах, че нещата, които наричаме "телевизионни предавания", всъщност са само нещата, които се поставят между рекламите. По-късно дойдох да видя, че нещата, които се появяват в "безплатната" телевизия, са предавания, които помагат за продажбата на продукти.
Дъглас Рушкоф
Някои родители оставят децата си да спят в къщите на други хора, където пият алкохол, гледат телевизия с часове и Бог знае какво още. Но ако кажете, че трябва да вземете всички и да репетирате цигулка в продължение на два часа, тогава те смятат това за обидно. Това ме разстройва.
Ейми Чуа
Когато имах шоу във френската телевизия, хората ме питаха как сакото ми остава безупречно по време на готвене. Цялата ви зона трябва да бъде чиста - и трябва да я поддържате по този начин.
Жоел Робушон
Пиша за определена сфера от читатели в САЩ, които гледат средно седем часа и половина многоканална телевизия на ден.
Йежи Кошински
След 30 години телевизия искам да играя повече, отколкото преди.
Карол Вордерман
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9