Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизия" - страница 3
Телевизията е демокрация в най-грозния й вид.
Пади Чайевски
Представете си какво би било, ако телевизията всъщност беше добра. Това би бил краят на всичко, което познаваме.
Марвин Мински
Да играеш по телевизията - все едно да развличаш пасажерите на кораб, докато в същото време той потъва.
Питър Устинов
Животът в пенсионна възраст е, когато си мислиш какво да гледаш по телевизията вечер, за да си спомниш нещо сутрин.
Робърт Орбън
Филмът е много стегната малка кутия. Ако не се побереш в това поле, си отиваш. Телевизия, има още място за движение.
Джордж Лукас
Достоевски има цяла книга, посветена на преживяванията на един млад студент обладан от мисълта за убийството на една старица-лихварка. А днес по телевизията всеки ден виждаме гибелта минимум на петдесет човека, и също можете да видите всички тези петдесет смъртни случаи до вас на улицата. След като смъртта се е превърнала в тъмен обект на спекулации в медиите, тя е загубила своето значение.
Емир Кустурица
Когато пиша филм, филмът се предава на продуцент и режисьор и аз тръгвам по своя весел път. С телевизията се очаква и от мен има договор да остана и всъщност да продуцирам това, което съм написал.
Марк Гугенхайм
Трябва да сте доста откровени с клиентите си. Не можете да кажете на партитата само хубави неща. Това не е развлекателно шоу; това също не е риалити телевизия.
Марти Ахтисаари
Печатното списание и индустрията на печатната журналистика очевидно са в големи проблеми и едно от нещата, които се случиха, когато този бизнес започна да отстъпва място на интернет и да излъчва телевизия, е, че много организации започнаха да съкращават специално разследващата журналистика и те също започна да съкращава проверяващите факти.
Мат Таиби
Обичам футбола и това е спортът, който наистина бих искал да играя. Тук казах по националната телевизия, че наистина бих искал да играя за някой от нашите футболни клубове, когато завърша кариерата си в тениса.
Новак Джокович
Какво обикновено правят две приятелки жени, когато се видят? Говорихме, гледахме телевизия, слушахме музика. Понякога изобщо не правехме нищо. Беше удоволствие само да разбера, че другата е там.
Андреа Камилери
Гледам телевизия повече от преди и рекламите не ме впечатляват. Стандартът на изпълнение е много висок, но стандартът на идеите е ужасяващ.
Пол Арден
Начинът, по който прекарваме времето си, потвърждава какво ценим най-много: телевизия, интернет или Божието Слово?
Ранди Алкорн
Когато си кафяв мюсюлманин от Иран и говориш за Исус по телевизията, трябва да запазиш хладнокръвие през цялото време, нали? Това не е ракетна наука.
Реза Аслан
Ограничете или премахнете късното гледане на компютър и телевизия. Екранът на компютър или телевизор може да изглежда много по-тъмен от крушката, но тези екрани често запълват вашето зрително поле, имитирайки ефектите на стая, изпълнена със светлина.
Андрю Уейл
Наистина се наслаждавах на работата си в телевизията, но проблемът за мен е текучеството на режисьори всяка седмица.
Робърт Карлайл
Голяма част от това, което минава за качество на британската телевизия, не е нищо повече от отражение на тесния елит, който го контролира и винаги е смятал, че вкусовете му са синоним на качеството.
Рупърт Мърдок
В ерата на телевизията образът става по-важен от съдържанието.
Самюъл Хаякава
Факт е, че повече хора гледат телевизия и се сдобиват с информация по този начин, вместо да четат книги. Аз намирам новите технологии и новите начини за комуникация много вълнуващи и бих искал да направя повече в тази сфера.
Стивън Кови
Смятаме, че трябва да работим, защото рекламната индустрия е издигнала желанията до потребности. Вестниците и телевизията непрестанно ни тъпчат с най-новите "задължителни неща", независимо дали става дума за обувки, видеоигри или нагреватели за вътрешни дворове. В резултат на това майките смятат, че "трябва" да работят в Tesco, за да си купят скъпи маратонки.
Том Ходжкинсън
В някои отношения, можете да спорите, телевизията върши много по-интересна работа от филмите. По-пълноценно е.
Уилям Бойд
Виждали сте по телевизията колко трудно е да се изкачиш на 129 000 фута и колко трудно е да слезеш.
Феликс Баумгартнер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9