Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телевизия" - страница 2
Телевизията е направила много за психиатрията – освен че разпространява информация за нея, точно толкова добре и допринася за необходимостта от нея.
Алфред Хичкок
Морални основи без развлечения - това е пропаганда, а развлечение без морални основи - това е телевизия.
Рита Мей Браун
Съгласно последните научни данни, колкото повече е голям интелекта на човек, толкова по-малко гледа телевизия. Според мен, всичко е на обратно: колкото повече гледаш телевизия, толкова по-малък е интелекта ти.
Робърт Орбън
Телевизията, е най-силното взаимодействие на хората, сега намираща се в ръцете на тези, които съвършено безотговорно се отнасят към своята роля в обществото.
Сергей Капица
Телевизията НЕ е истински живот. В действителност хората обикновено трябва да ходят на работа, а не да седят на маса на кафе.
Бил Гейтс
Телевизията позволява на аудиторията да се свързва дълбоко с героите.
Клеър Дейнс
Виждам единството на творчеството в изкуството на театъра, филма, телевизията, естрадата. Четири музи, а ти си един...
Анатоли Папанов
По телевизията винаги казваха, че можеш да правиш всичко, което искаш, но тук се опитвах да направя нещо и не се получи. Никога не бих могъл да го направя.
Нед Визини
Трябваше да адаптирам гардероба си към различните си роли, както в офиса, като майка, така и за телевизията. Когато пазарувам за сезона, търся парчета, които ще отговарят на всеки аспект от ежедневието ми, а не само за един единствен повод.
Нина Гарсия
Телевизията беше моето хоби. Обичах блясъка. Обичах колко са горещи всички.
Анди Коен
Да режисираш телевизия наистина е трудно - толкова е бърза. Снимате едночасово шоу за седем дни.
Стив Бушеми
Много от правенето на телевизия е мълния в бутилка.
Стивън Канел
Всички клюки по телевизията; всичко е толкова тривиално и е невъзможно да се чуе нищо.
Тери Гилиъм
Когато бях на твоята възраст, телевизията се наричаше книги.
Уилям Голдман
Не разбирам защо хората не разбират, че светът на телевизията трябва да изглежда като света извън телевизията.
Шонда Раймс
Мислех, че да правя риалити телевизия ще бъде най-големият успех в живота ми или най-голямата грешка.
Бетани Франкел
Много хора имат репутацията си на репортери и анализатори, защото те са по телевизията и се борят с конвенционалната мъдрост. Много от тези хора никога не са съобщавали история.
Боб Удуърд
Вярвам, че има твърде малко търпение и контекст за много от разследванията, които чета или виждам по телевизията.
Боб Удуърд
А сега телевизията напомня голяма река, където всеки, когото не го мързи изхвърля боклука си.
Джим Джармуш
Телевизията е такава развиваща се среда.
Крис Прат
Консерваторите усещат връзка между телевизията и наркотиците, но не разбират естеството на тази връзка.
Кристофър Лаш
По-лесно е да не казваш нищо. Затвори си капана, закопчай устните си, може ли. Всички глупости, които чувате по телевизията за комуникация и изразяване на чувства са лъжа. Никой наистина не иска да чуе какво имаш да кажеш.
Лори Халсе Андерсен
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9