Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Брой" - страница 4
В дългия си живот познавах някои велики икономисти, но никога не съм се броил сред техния брой, нито съм ходил в тяхната компания.
Роналд Коуз
Има много латино писатели, толкова талантливи като мен, но тъй като се издават в малки издания, книгите ни не се броят. Ние все още сме нелегалните пришълци на литературния свят.
Сандра Сиснерос
Светът се нуждае от друго превозно средство, за да накара хората да плащат в брой.
Сузи Орман
Презрението трябва да се пропилява много пестеливо, тъй като броят на нуждаещите се е голям.
Франсоа Рене дьо Шатобриан
Никога не бих бил 100 процента в акции или 100 процента в облигации или пари в брой.
Хари Марковиц
По време на Голямата депресия от 1930-те години повече американски неомъжени жени работят от девет до пет, най-вече в повтарящи се, скучни, подчинени, задънени работни места. Но броят на работещите жени се удвоява между 1870 и 1940 г. По време на Втората световна война се удвоява отново.
Хелън Фишер
Силата на научното учреждение във всяка страна е свързана с общото му ниво на образование, не само в предоставянето на голям брой нетърпеливи умове за допълнително обучение, но и в осигуряването на обществено мнение, което уважава науката и одобрява финансовата подкрепа.
Артър Луис
Броят на имейлите и писмата, които получавам от хореографи, от скулптори, от композитори, които се вдъхновяват от науката, е огромен.
Брайън Грийн
Също така ще позволим на държавните компании да продават акции на своите работници и ще приемем закон, позволяващ на гражданите да създават свои собствени компании, без ограничения върху броя на служителите или върху продукцията на фирмата.
Вацлав Клаус
Моят собствен опит като човек с кръвна група О беше, че здравето, силата и жизнеността ми значително се подобриха, когато станах вегетарианец... Открих и значителен брой много здрави вегетарианци, които са тип О.
Гейбриел Казънс
Много от ползите от поддържането на високи нива на страх от тероризма са очевидни. Частните корпорации изсмукват огромни суми пари в брой, докато страхът продължава, докато държавните служители в държавата за национална сигурност и надзор могат да претендират за неограничени правомощия и да работят с неограничена тайна и без отговорност.
Глен Грийнуолд
Това, което винаги ме е изненадвало, когато влизам в книжарница, е броят книги, които можете да намерите, написани със сигурност. Авторите разказват някаква история, сякаш е истина, но нямат доказателства, че е истина!
Дейвид Игълман
Технологичните иновации драстично намалиха разходите за изчисления, което позволи на голям брой потребители да притежават мощни нови технологии на разумно ниски цени.
Джеймс Суровецки
...броят на светците все още не е нараснал до нивото, при което преброяването ги прави отделна статистическа категория.
Джордж Стиглър
Изобилието е естественото състояние на Вселената - това може да се приеме без съмнение. Точно както броят на звездите в небесата или капките вода в океана е неописуем, така и духовните и материалните благословии, които са ни приготвени.
Дъглас Блок
Съобщава се така. Но мъжете са разделени в мненията относно фактите. И дори да предоставят фактите, те ги обясняват по различни начини. И във всеки случай, колкото и голям да е броят на различни обяснения, никой не е възприел или предложил теорията за четвъртото измерение.
Едуин А. Абът
Линукс се разви по съвсем различен начин. От самото начало той беше доста небрежно хакнат от огромен брой доброволци, които се координират само чрез интернет.
Ерик Реймънд
Битките с руснаците са изключително упорити. Само малък брой пленници бяха заловени.
Ерих фон Манщайн
Ето моето правило: Винаги искайте да плащате в брой за собствените си книги, защото ако те погледнат името на кредитната карта и след това погледнат името на обложката на книгата, тогава има този вид на толкова дълбоко съчувствие към вас, че вие трябваше да прибегне до това. Наистина увяхва.
Карл Хайасън
Винаги и неизбежно всеки подценява броя на глупавите личности в обръщение.
Карло М. Чипола
Три от романите ми и немалък брой разкази са разказани от гледна точка на мъжете. Възпитавана съм в къща с жени.
Колм Тойбин
Очевидно е, че нито един брой хора, като се заговорничат и наричат себе си правителство, не могат да придобият каквито и да било права върху други хора или друга собственост на хора, които преди не са имали като личности.
Лизандър Спунър
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9