Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лек" - страница 8
Събуждам се, чувствайки се чист и енергичен сутрин. Това, което е най-дълбоко за мен при този лек начин на хранене, е потокът от космическа енергия, който чувствам, че се движи из тялото ми. През деня се чувства така, сякаш радостта просто преминава през всяка клетка, независимо от външни фактори.
Гейбриел Казънс
Той беше изключително красив, по тъмен, леко сатанински начин.
Греъм Мастертън
Това е урок, който всички можем да научим: колкото повече имаме, толкова повече искаме. И единственият лек е да се прекъсне цикъла на относителността.
Дан Ариели
Не вярвам в строги диети или в гладуване; яжте три пъти дневно. Вярвам в яденето на добра закуска, добър обяд и лека вечеря. Яжте закуска като крал, яжте обяд като кралица и яжте вечеря като бедняк. Крайната ви цел е да ядете всички основни групи храни в тези три различни хранения.
Денис Остин
На първо място, много е важно да бъдете забележими. Да станем забележими е първият лек за депресия, който често е резултат от изолация.
Джан Йейгър
Няма истинска красота без леко несъвършенство.
Джеймс Солтър
По-добре е да изглеждаш леко закръглена в кадър и да бъдеш човек, отколкото да изглеждаш шикозно на екрана, а в живота да напомняш ходещ скелет.
Дженифър Лорънс
Ако имате вашето здраве и способността да правите това, което обичате да правите, тогава мисля, че всички сме благословени и затова поддържането на леко сърце е наистина важно.
Джон Асараф
Трябва да пътуваме леко и да живеем просто. Нашият враг не е притежание, а излишък.
Джон Стот
Например, опитайте се да поддържате жизненото си пространство чисто и организирано. Направете вашето жилищно пространство естетически и артистично красиво. Имайте красиви снимки на стената, имайте много растения. Леки масла за тамян и/или ароматерапия. Ако сте духовно склонни, създайте духовни олтари на различни места в дома си със снимки на Учителите. Пускайте красива вдъхновяваща музика във фонов режим или касети за медитация.
Джошуа Дейвид Стоун
Животът е единственият лек за тъгата.
Донато Каризи
Врагът е конвенционалният език; противоотровата е поезия и леки опияняващи вещества.
Дъглас Гловър
Активист е човек, който не може да не се бори за нещо. Този човек обикновено не е мотивиран от нужда от власт, пари или слава, а всъщност е леко побъркан от някаква несправедливост, някаква жестокост, някаква несправедливост, до такава степен, че той или тя е принуден от някакъв вътрешен морален двигател да действа направи го по-добре.
Ева Енслър
Участвах в леката атлетика, което ми даде самочувствие и ме накара да се чувствам сякаш имам място в света; това беше първоначалното привличане с актьорството за мен.
Ед Харис
С къдравата си руса коса, тънките си крайници и красивите си дрехи, Инез беше примамлива по очевиден начин и въпреки това беше достатъчно лесно да се види, че леко изпъкналите й сини очи са празни екрани на любовта към себе си, върху които има малък избор от фалшивите емоции бяха разрешени да трептят.
Едуард Сейнт Обин
Старая се да живея нормален живот, даже не обръщайки внимание на това, че това не винаги е леко.
Ема Уотсън
Докато вървеше между леглата, тя почувства, че страхът леко се разсейва, сякаш солидарността и състраданието, проявявани от толкова много приятелски гласове, я тъкат с леки докосвания, дреха на смелост.
Жан-Клод Мурлева
Ако религиозните или хуманистичните вярвания са само лек от страхът, те са безполезни, те не са по-добри от наркотиците.
Жан-Луи Кюртис
Не, не искам просто питие. Имам нужда от питие. Лека разлика в граматиката. Огромна в живота.
К. Дж. Тюдор
Баща ми никога не е плакал. Когато бил тъжен, той вървял към храма на незнайния светец. Там той коленичи до гроба, почука леко с камъче по надгробната плоча, говори със светеца и когато се почувства по-добре, се прибра вкъщи.
Кадер Абдола
Околната среда около плода в утробата влияе върху моделирането на върховете на пръстите му. Близнаците лежат един до друг, но на различни места. Поради това ще има леки разлики между близнаците, въпреки факта, че техните гени са абсолютно еднакви.
Катарина Вестре
Аз съм лекият дъх и вятърът около теб. Знам, че никога не си съвсем сам. Ти си цялата моя сила и нито една моя слабост. Ти си мечтата, която животът ми направи.
Катерина Върмет
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
9