Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лек" - страница 3
Лек сняг, сняг толкова слаб и дребен, че изглежда нищо повече от проява на студ.
Джеймс Солтър
Бог понякога върши работата си с лек дъжд, а не с бури.
Джон Нютън
Чумата беше чума и не можеше да се лекува леко. И тази чума очевидно беше по-лоша от повечето, като уби всички в региона.
Ким Робинсън
Няма такива наслаждения и радости, които да не губят своето значение, когато се трупат леко и са множество.
Мадам дьо Севинье
Леката атлетика е лукс.
Роджър Банистър
Ако щастието се състоеше единсвено във физическата лекото и свободата от грижи, то най-щастливият индивид би следвало да бъде не мъж или жена, а както си мисля: американската крава.
Уилям Лайън Фелпс
Моите собствени мечти за щастие се сбъднаха в тази велика държава. Станах Мистър Вселена, станах успешен бизнесмен. И въпреки, че някои хора да казват, че все още говоря с лек акцент, достигнах върха на актьорската професия.
Арнолд Шварценегер
Една батарея на леката артилерия струва колкото хиляда мускета.
Уилям Шърман
Свободата не е лека, както мислят нейните врагове, клеветящите я, свободата е трудна, тя е тежко бреме. И хората лесно се отказват от свободата, за да облекчат себе си... В целия човешки живот трябва да премине чрез свободата, чрез изпитание на свободата, чрез отхвърляне изкушенията на свободата.
Николай Бердяев
Лекото отношение към живота го прави тежък.
Емил Кротки
Обичам сарказъма. Даже обичам лекият цинизъм, и мисля, че цинизма може да бъде остроумен. Но е толкова сложно да се разбере, кога остроумието е конструктивно, а кога - не.
Матю Макконъхи
Стюарт сигурно е усетил отчаянието ми от начина, по който започнах леко да удрям чело в масата.
Маурийн Джонсън
Не е ли най-лошата болка да знаеш, че има лек за болестта на твоето дете и след това да не можеш да го получиш? О, това трябва да е един от най-лошите видове болка в света...
Неди Окорафор
За приятелството всяко бреме е леко. Вселената е вечна, срещите с приятелите кратки.
Николай Лобачевски
Откривам, че съм леко депресиран, ако не движа тялото си всеки ден, така че понякога е също толкова просто като ходене, а друг път е тренировка за маратон или някаква лична цел, която се опитвам да срещна.
Райън Рейнолдс
Световната здравна организация признава акупунктурата като ефективна при лечението на лека до умерена депресия.
Андрю Уейл
Там, отвъд кожата на този свят, можеше да се намери лек срещу грозотата.
Тед Декър
Най-сигурният лек за суетата е самотата.
Том Улф
Обичам видеоигрите. И аз съм леко възхитен от тях. Възхитена съм от тяхната сила по отношение на въображението, по отношение на технологията, по отношение на концепцията. Но мисля, че преди всичко се възхищавам на тяхната сила да мотивират, да ни принуждават, да ни превземат, както наистина нищо друго, което някога сме изобретили, не е постигало преди.
Том Чатфийлд
Надявам се, че леката, гъвкава архитектура може да създаде ново и отворено общество.
Фрай Ото
Руският е много измамен език, защото в началото изглежда лесен: все едно да тръгнете на лека разходка и да осъзнаете, че сте се посветили на изкачването на хималайските върхове.
Арманд Хамър
Ревността може дори да е добра за любовта. Единият партньор може да се почувства тайно поласкан, когато другият леко ревнува. И да хванете някой да флиртува с любимия ви може да разпали похотта и романтиката, които възобновяват връзката.
Хелън Фишер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9