Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плача" - страница 3
Плаках, докато очите ми не се подуха, а след това заспах, черен сън без сънища, от който се събудих удивително освежен, поне докато си спомних.
Елизабет Бърг
Гледайки хората, ангелите плачат, защото не им е достъпно това, което е достъпно на нас: усещането за момента.
Карлос Сантана
В живота всичко е трудно. Ако беше обратното, нямаше като се раждаме да плачем.
Кристиано Роналдо
Но има парадоксът на художествената литература – защо плачеш, когато фалшив герой умре? Това е основата на изкуството. Вие общувате с хора, които не съществуват и се грижите за тях, както бихте направили с вашите приятели и роднини.
Майкъл Грубер
Комедията е много по-трудна от трагедията и изисква много по-добро обучение. Много по-лесно е да накараш хората да плачат, отколкото да се смеят.
Вивиан Лий
Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, защото аз се усмихвах.
Пол Уокър
Ако плачеш, защото вече няма слънце в живота ти, сълзите ще ти попречат да видиш звездите.
Рабиндранат Тагор
Мъжът и жената трябва да са като ръцете и очите. Когато ръцете болят, очите плачат. А когато очите плачат, ръцете изтриват сълзите.
Йоан Златоуст
Има толкова голяма умора, че тялото плаче, дори в съня си. Има моменти на пълно разочарование; има ежедневни малки смъртни случаи.
Марта Греъм
Бог е търпелив с нас, за да станем Божиите деца, които той иска да бъдем, но наистина можете да го видите да плаче.
Дезмънд Туту
Жената се смее, когато може, и плаче, когато иска.
Жан-Антоан дьо Баиф
Който малко е видял, плаче много.
Лопе де Вега
Накрая бездомният човек имаше всички основания да плаче - всичко на този свят беше насочено срещу него."
Джак Керуак
Хиляди животни са убивани всеки ден без сянка на разкаяние. Това плаче за отплата върху цялата човешка раса.
Ромен Ролан
Искате ли да знаете нещо за тираните? Когато са изправени пред смъртта, те плачат и молят точно като всички нас.
Мелина Маркета
Работата на регулатора не е да ни гарантира печалба, колкото и да плачем. Работата на регулатора е първо да се увери, че страната върви напред и след това да се увери, че потребителят върви напред.
Мукеш Амбани
Силата е да поеме отговорността за собствената си съдба, а не да чакаш другите да го направят. Не е нужно да псуваш, да пиеш и да биеш хората и да убиваш чудовища. Позволено ти е да плачеш и да се грижиш за деца, да готвиш и да разбиваш сърцето си, да се обличаш, да излизаш и да забременееш. Но когато трябва да се вземат решения, силният характер ги взема и не чака някой друг.
Мър Лафърти
Остани с мен. Ще ви покажа неща, които ще ви накарат да се смеете в наслада, да крещите от страст, да плачете за чистата радост от това.
Налини Синг
Как можеш да пишеш, ако не можеш да плачеш?
Ринг Ларднър
Страхът от реалността не си струва, просто трябва да я приемете, да плачете няколко дни и да се успокоите.
Рю Мураками
Усмихни се и целият свят ще се засмее с теб, заплачи, и само ти самата ще плачеш.
Сузана Кейсън
Мъжете трябва да работят, а жените трябва да плачат.
Чарлс Кингсли
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9