Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плача" - страница 2
Трябва да има хора, между които можем да седнем и да плачем и пак да бъдем воини.
Ейдриън Рич
Никога не плачи над разлятото мляко, защото е могло да бъде и отровно.
Уилям Клод Фийлдс
Когато се раждаш ти плачеш и всички около теб са щастливи. Единственият въпрос, който смятам че е важен е: Когато ти си отидеш от този свят, ще бъдеш ли щастлив, когато всички около теб плачат?
Тони Кемпълоу
Жените най-вече помнят само мъжете, които са ги накарали да се смеят, а мъжете само онези жени, които ги накарали да плачат.
Анри Рение
Смейте се и светът се смее с вас, плачете и вероятно гледате грешен канал.
Граучо Маркс
Американците никога не трябва да идват в Европа - каза тя и се опита да се смее, но тя започна да плаче, "защото тогава те никога повече няма да бъдат щастливи". Каква е ползата от американец, ако той е недоволен?
Джеймс Болдуин
Смей се и с теб ще се смее целият свят. Плачи и само ти ще плачеш в самота.
Ела Уилър Уилкокс
Аз никога не съм плакала за мъже. Защо да пилееш сълзи за този, който те кара да плачеш.
Кирстен Дънст
Напоследък много хора се отказаха да живеят. Не се отегчават, не плачат, просто стоят в очакване да мине времето. Те не приеха предизвикателството на живота и животът повече не им отправя предизвикателства. Ти рискуваш да станеш като тях, съпротивлявай се, посрещни смело това, което ти поднася животът, не се отказвай!
Паулу Коелю
Мечтайте заедно, спете заедно, но винаги плачете сами.
Марина Цветаева
От сграда точно пред прозорците ми мога да наблюдавам скоростта на изгревите и залезите. Гласовете на децата, които играят, смеят се, викат и плачат на детската площадка, пълзят до осмия етаж, където пиша. Гласовете им звучат толкова невинно от разстояние.
Андреа Хирата
Работете здраво. Смейте се, когато почувствате, че плачете. Дръжте отворен ум, отворени очи и открит дух.
Рейчъл Рей
Опитах се да изпека торта за рождения ден на майка ми - отне ми четири часа. Беше ужасно и три дни плаках.
Рейчъл Рей
Можете да се смеете или да плачете. От вас зависи кой от тях ще правите.
Рейчъл Рей
Нямаше да плачеш, ако знаеше, че ако погледнеш дълбоко в дъжда, пак ще видиш облака.
Тик Нят Хан
Спомените биват сладостни и биват чудовищни. И едните, и другите те карат да плачеш еднакво.
Арета Франклин
За всеки, който плаче, животът има някакво значение.
Халдоур Лакснес
Ако те е грижа за нещо достатъчно, то ще те накара да плачеш. Но трябва да го използваш. Използвай сълзите си. Използвайте болката си. Използвай страха си. Ядосвай се. Арнолд, ядосвай се.
Шърман Алекси
Другите хора ме карат да се смея, а аз ги карам да плачат.
Брайън Молко
Бих лежала будни нощи и плачех много мислейки, татко ще се прибере ли вкъщи? Ще отиде ли отново в затвора? Ще убие ли?
Виктория Готи
Мисля, че мъжете, които могат да плачат, са силни мъже.
Джеймс Фрей
Забелязах, че онези, които плачат в киното, са най-лоши.
Джеръм Дейвид Селинджър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща