Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плача"
Страхливия - ще седне на брега, ще шепне колко много ти е верен, Безсилния - ще плаче от тъга, а Истинския - сам ще те намери...
Евтим Евтимов
Има хора, които винаги остават с теб, независимо дали се оплакваш, дали плачеш или крещиш, независимо колко си изпаднал. Те просто съществуват, те са там и са щастливи да ти отворят вратата си, да ти подадат ръка и да разделят залъка си с теб. Това са истинските хора в твоя живот.
Елчин Сафарли
Не плачи, защото всичко е свършило, усмихвай се, защото това ти се е случило.
Доктор Сюс
Лукът може да ни накара да плачем, но все още не е измислен зеленчук, който би могъл да ни разсмее.
Уил Роджърс
Прекомерната скръб се смее. Прекомерната радост плаче.
Уилям Блейк
Младеж, който не е плакал, е дивак, а старец, който не обича да се смее, е глупак.
Джордж Сантаяна
Тези, които не знаят как да плачат с пълно сърце, не знаят как да се смеят от това.
Голда Меир
Не плачи, че вече е свършило. Усмихни се, за това че е било.
Габриел Гарсия Маркес
Хората плачат не защото те са слаби, а понеже те са били силни твърде дълго време.
Джони Деп
Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.
София Лорен
Може да забравиш този, с когото си се смял, но никога няма да забравиш онзи, с когото заедно си плакал.
Джубран Халил Джубран
За когото и да плачем, ние плачем за себе си.
Емил Кротки
Не обичам да гледам назад. Винаги постоянно гледам напред. Аз не съм този, който да седи и да плаче над разлято мляко. Прекалено съм зает да търся следващата крава.
Гордън Рамзи
Искрена е скръбта на онзи, който плаче в тайно.
Джордж Байрон
Няма значение дали наистина плачеш. От значение е дали публиката мисли, че плачеш.
Ингрид Бергман
Човекът е единственият, който не знае нищо, който не може да научи нищо, без да бъде научен. Той не може нито да говори, нито да ходи, нито да яде и накратко не може да прави нищо само по подтик на природата, освен да плаче.
Плиний Стари
Сълзите могат да значат повече от усмивка. Защото ние се усмихваме на почти всички подред, а плачем само за този, когото обичаме.
Одри Хепбърн
Ние не плачем, защото сме тъжни; ние сме тъжни, защото плачем.
Уилям Джеймс
Разумът никога не плаче - не е негова работа, а сърцето никога не разсъждава - то не ни е дадено затова...
Жорж Санд
Наследникът плаче, като невеста: техният плач е скрит смях.
Марк Теренций Варон
Можеш да плачеш, в това няма срам.
Уил Смит
Лъжите му бяха толкова изящни, че аз почти плачех.
Дейв Егърс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща