Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Половина" - страница 4
Всякакви правила за това, което трябва и не трябва да се чете, са просто нелепи. Съвременната култура е повече от половината на базата на това, което не трябва да се чете.
Оскар Уайлд
Докато първата половина от вашите желания се сбъдват, втората половина се удвояват.
Робърт Шекли
Променете начина си на мислене и вече сте на половината път към промяната на света.
Тиодор Зелдин
Не исках да бъда моден дизайнер и през добрата половина от кариерата ми не ми харесваше. Винаги съм искал да правя други неща.
Вивиан Уестууд
Половината американци никога не са чели вестник. Половината не са участвали в изборите за президент. Остава само да се надяваме, че това е една и съща половина.
Гор Видал
Щастие за деспотите, е че едната половина от хората не мисли, а другата не чувства!
Йохан Готфрид Зойме
Началото – половината от работата си свършил. Нека още половината да остане, отново започни и тогава всичко ще доведеш до край.
Децим Магн Авзоний
Не разказах и половината от видяното, защото знаех, че няма да ми се повярва.
Марко Поло
През първата половина от живота ви всяка минута се чувства като година, но през втората половина всяка година се чувства като минута.
Мелъни Гидиън
Нито една страна в света не може истински да е в разцвет, ако се потиска женският потенциал и се лишава от силите на половината свои граждани.
Мишел Обама
Днес, ако погледнете финансовите системи по целия свят, повече от половината население на света - от шест милиарда души, повече от три милиарда - не отговаря на изискванията за вземане на заем от банка. Това е срамно.
Мухамад Юнус
Романът е връзка, разбирате ли? Когато четете книга, писателят е свършил половината работа, а вие вършите половината работа. Вие осигурявате въображението; думите се превръщат в картини в ума ви. Има активна връзка, която се случва.
Ноа Хоули
Половината от излъчваното предаване според моя опит се случват нещата, а другата половина са хората, които говорят за това как се чувстват за нещата, които са се случили. И така има чувството, че всеки казва на глас своя подтекст.
Ноа Хоули
Защото зад кулисите, на половината свят в Мексико, бяха проведени две десетилетия агресивни изследвания на пшеницата, които не само позволиха на Мексико да стане самодостатъчен по отношение на производството на пшеница, но и проправи пътя за бързо увеличаване на производството в други страни.
Норман Борлауг
Пасивността представлява половината човешко съществуване.
Пиер Теяр дьо Шарден
Старостта има нещо общо с това да не изберете някоя от чистите гледни точки, а да живеете около половината от това, което наистина искате да живеете.
Робърт Блай
Вие богатите хора сте еднакви. Не можеше да ти пука по-малко за другата половина на света. Всички те могат да гладуват до смърт за всичко, което ви интересува!
Сали Уентуърт
Не съм естествен изследовател и не се затъвам в това, но мисля, че ако го разберете правилно през първата половина, хората ще ви простят и след това можете да продължите с историята.
Сара Пинбъра
Половината американци поглеждат другата половина и казват, че са твърде мързеливи или не желаят да стават и да ходят на училище. А другата половина гледа и вижда куп дебели котки и говори за неравенство в доходите.
Тод Бъкхолдс
Все още вярвам, че документалната литература е най-важната литература, произлязла от втората половина на XX век.
Том Улф
Познай вярата на човек и ти ще разберете половината. Познай жена му и ти ще разбереш другата половина.
Филип Фармър
Животните знаят много повече, от хората. Кучетата могат по-рано да почувстват земетресение. Птиците прелитат половината земно кълбо, за да намерят своето гнездо. Ако хората по често слушаха животните, те не биха правили толкова грешки.
Хелън Гърли Браун
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща