Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Половина" - страница 3
Половината от пациентите на психиатъра го посещават, защото са семейни, а другата половина, защото не са.
Арнълд Хенри Гласоу
Половината от хората изгубват половината си живот, за да направят другата му половина нещастна.
Жан дьо Лабрюйер
Ние всички като човечество не можем да постигнем успех, ако половината от нас се задържат.
Малала Юсафзаи
Имах истории, които се нуждаят от повече място, отколкото час и половина или два часа, които ви дава филмът.
Мануел Пуиг
Ако мъж е способен да ме разсмее, той вече е на половината пък до моето сърце.
Наоми Уотс
И все пак храната е нещо, което се приема за даденост от повечето световни лидери, въпреки факта, че повече от половината от населението на света е гладна.
Норман Борлауг
Първите двадесет години - най-дългата половина от живота.
Робърт Сауди
Половината от богатството на един човек е способността му да се разбира с нужните хора.
Теодор Драйзер
Призрачно е да осъзнаеш, че половината езици по света се клатят на ръба на изчезването.
Уейд Дейвис
В продължение на двеста и петдесет години, от втората половина на осемнадесети век нататък, капитализмът е доминиращата социална реалност. През последните сто години марксизмът беше доминиращата социална идеология. И двете бързо биват заменени от ново и много различно общество. Новото общество – и то вече е тук – е посткапиталистическо общество... Центърът на тежестта в посткапиталистическото общество – неговата структура, неговата социална и икономическа динамика, неговите социални класи и неговите социални проблеми – е много различен от тази, която доминираше през последните двеста и петдесет години.
Хенри Минцбърг
Не съм си представял, че втората половина от живота ми ще бъде изразходвана за усилия за предотвратяване на смъртна опасност за човечеството, създадена от науката.
Юзеф Ротблат
По-рано аз много обичах да готвя. В първата половина на живота ми работех в ресторант.
Брадли Купър
Половината от тези, с които по-рано пуших, вече не пушат. Звучи не лошо, но под "не пушат" аз имам в предвид, че те са мъртви.
Джими Кар
Половината студенти по архитектура са жени и през цялото време виждате уважавани, утвърдени жени архитекти.
Заха Хадид
Разбира се, сигурен съм, че половината хора там ме мразят и половината хора ме харесват.
Кевин Митник
Наложително е всяко поколение да изплаща дълговете си. Това е един принцип, който, ако бъде изпълнен, ще спести половината от войните по света.
Томас Джеферсън
В лекосмисления смях на глупостта мъдростта чува половината от своите аплодисменти.
Джордж Елиът
Изненадата е половината от битката. Много неща са половината от битката, загубата е половината от битката. Но нека помислим за това какво е цялата битка.
Дейвид Мамет
Бягството от смъртта е нещо нездраво и анормално, което отнема от втората половина на живота нейната цел.
Карл Густав Юнг
Има повече вяра в честното съмнение, вярвайте ми, отколкото в половината религии.
Алфред Тенисън
Едно не е половината на две. Две са половините на едно.
Е. Е. Къмингс
Авторът пише само половината от книгата; другата половина се пише от читателя.
Джоузеф Конрад
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща