Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Количество" - страница 9
За пълноценна работа на дебелото черво е важно в организма да постъпва достатъчно количество течност.
Джулия Ендерс
Има огромно количество свобода, което идва при вас, когато не приемате нищо лично.
Мигел Руис
Страна, която вярва, че никога не е правила грешки, е държава, която може да направи грешки по всяко време. Но държава, която вярва, че е направила само грешка или е направила толкова ужасно, нелекирано количество грешки в миналото, вероятно ще се превърне в страна, която е склонна да се съмнява в способността си да направи някое добро в бъдеще.
Дъглас Мъри
Изнасянето на нашата памет на машини разширява количеството данни, до които имаме достъп, но влошава способността на нашия мозък да помни неща.
Дъглас Рушкоф
След като изучава огромно количество научна литература по високоспециализиран въпрос, професор Петров открива споменаване, че първото дете в едно семейство най-често е подобно на родител от противоположния пол, а второто на родител от същия пол.
Елена Топилска
Всичко е до контрола на порциите. Риба на скара, малко количество див ориз и зеленчуци е добро ядене.
Елизабет Хърли
Хормоните на стреса, адреналин и кортизол, когато се изпомпват в достатъчно количество, съперничат на всичко, което можете да пушите или преглъщате. В рамките на една година след Гущера бих завидял на тези, които биха могли да изсъхнат на рехабилитация. Когато страдате от безпокойство, носите безкрайно количество.
Ерин Кели
Доброто и злото на света са в еднакво количество. Оттук следва, че е необходимо равновесие на доброто и злото в природата, равновесие, обуславящо хармонията в нея.
Жан Батист Робине
Колекцията от грешки не прави истина: качеството не може да произтича от количеството – стойността не е тегло. Мотивите на мнозинството не могат да се приемат като основателни.
Ален дьо Беноа
Мен винаги ме е поразявало количеството хора което се въздържа от напрежение на мозъка при всеки удобен случай.
Карл Густав Юнг
В четири сутринта съм достатъчно уморен, за да спя. Не съм изпил ужасяващо количество и това е нещо. Не е добро чувство да гасиш светлините и да напуснеш кухнята; останалата част от къщата зее около мен. Плъзгам се в леглото, като си спомням веднъж, че не съм си измил зъбите. Освободих се от тази конкретна работа. Изключвам светлината и въпреки че стаята е в абсолютна тъмнина, ставам отново от леглото и обръщам мечката с лице към стената, защото ми пречи да спя.
Иви Уайлд
...количеството не е непременно синоним на качество и брилянтните идеи не са функция от броя на отпечатаните заглавия.
Карло М. Чипола
Жената създава и разрушава. Тя управлява живота на семейството във всичките му форми. Той определя количеството светлинна енергия, което дома ще съдържа. Тя е светлината на дома.
Карън Бърг
Мисля, че съм намалил количеството кръв в моята кофеинова система до приемливо ниво.
Алистър Рейнолдс
Ако правите определено количество работа всеки ден, в крайна сметка това ще се превърне в роман.
Алистър Рейнолдс
Какво мислеха феминистките при започване на борбата за равни права на седемдесетте? За това, че майките се приравняват с бащите за оскъдно количество време, което прекарват с деца?
Алисън Пиърсън
Интелигентността на дадено лице не е фиксирано количество.
Алфред Бине
Хората, страдащи от маниакални отклонения, са фиксирани върху нещо: върху цвят, количество, последователност на действията. Те се държат строго по определен модел.
Кати Райкс
Качеството му беше, че нямаше количество, не беше измеримо или делимо, защото всичко, което може да бъде измерено и разделено, има начало и край.
Кларис Лиспектор
Ако вие имате пари и сте достатъчно общителни, вие волю-неволю сте познати с голямо количество хора.
Катрин Уеб
Количеството последователи не решава, колко добра е тази или онази религия. Ако ставаше въпрос, кой може да има най-голямо число членове, то би спечелил клубът на обикновените хора.
Кодо Саваки
Хората се натоварват с такова количество дала само заради това, че да избягат от скуката.
Кодо Саваки
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
11
Следваща