Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Количество"
Начинът, по който се извършва положителната подкрепа, е по-важен от количеството.
Бъръс Фредерик Скинър
Няма ограничение на количеството интелигентност, превърната в невежество, когато нуждата от илюзия е дълбока.
Сол Белоу
Смъртта се причинява от поглъщането на малки количества слюнка в продължение на дълъг период от време.
Джордж Карлин
На тези, които питат какво е безкрайно малкото количество в математиката, ние отговаряме, че всъщност е нула. Следователно в тази концепция няма толкова мистерии, колкото обикновено се смята.
Леонард Ойлер
Никой не осъзнава, че някои хора изразходват огромно количество енергия, само за да бъдат нормални.
Албер Камю
Отправна точка за всеки напредък е желанието. Запазете това постоянно в паметта си. Слабите желания носят слаби резултати, също така, както неголямото количество огън дава неголямо количество топлина.
Наполеон Хил
Определено количество изображения, събрани по определен начин, стават нещо много повече, нещо отвъд онова, което са те като самостоятелни изображения.
Франсис Форд Копола
Славеят е взел качеството, а врабците – количеството.
Емил Кротки
По света се разпространяват чудовищно количество слухове, а най-страшното, че половината от тях са чиста истина.
Уинстън Чърчил
Семейното огнище ни избавя от огромно количество работа, без да ни оставя време за нея.
Габриел Лауб
Винаги съм се интересувал от хора със странности, измъчвани от душевна мъка. Мога да се справя с личните си копнежи, като пуша огромно количество цигари и слушам много силна музика.
Джони Деп
За да бъдат мислите прекрасни, те не трябва да бъдат разтваряни в голямо количество думи.
Клод Адриан Хелвеций
На света има ограничено количество души и неограничено количество тела.
Марина Цветаева
Както и повечето писатели, аз пиша за това, което е станало с мен, понеже за това е нужно минимално количество изследвания.
Стивън Мофат
Страстта е обратно пропорционална на количеството налична реална информация.
Грегъри Бенфорд
Не че тя възрази срещу уединението. Точно обратното. Тя имаше книги, благодаря на Небето, количества книги. Всякакви книги.
Джийн Рис
За изпълнение на сложна работа не е задължително да наемате много хора. Количеството никога не компенсира таланта, а двама човека, които нищо не знаят, с нищо не са по-добри от един такъв.
Илон Мъск
Но е вярно, че някои списания имат политика да показват само определено количество черни момичета на кориците си. Наоми е права. Не е честно и бих искала да се промени.
Клаудия Шифер
Има само един тактически принцип, който не подлежи на изменение – да използваш всички налични средства, за да нанесеш максимално количество наранявания, вреди и разрушения на враговете си за минимално количество време.
Джордж Патън
Алкохолът в малки дози е безвреден във всякакви количества.
Михаил Жванецки
Сила е в отсъствието на страх, а не количеството мускули в нашето тяло.
Махатма Ганди
Винаги съм се борила със занижена самооценка. Мисля, че всички минават през това. В мен има огромно количество недостатъци.
Анджелина Джоли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
11
Следваща