Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Награда" - страница 5
Мисля, че е вярно да кажа, че не съм първият носител на Нобелова награда по икономика, който има малко официално обучение по икономика.
Клайв Грейнджър
Наградата не променя качеството на книгата.
Крис ван Алсбърг
Трябва да благодаря на всички мои приятели от клуба. Защото без един отбор не са възможни индивидуални награди.
Кристиано Роналдо
Наградите показват главно популяризиране на хората, които дават наградите.
Алън Алда
Намерих страхотни награди в приготвянето на ястие и да го храня на някого. Това беше средство за общуване. Давах част от своя талант или подаръка си и го споделях с някого, правейки някого щастлив. И това ми върна много и исках да правя още и още.
Лидия Матичио Бастианич
Когато обичаш някого, всъщност няма значение дали той те обича или не. Да имаш любов в сърцето си към някого е неговата собствена награда или наказание, в зависимост от обстоятелствата.
Лиса Ангър
Сега изпреварвам баща си. Той получи и други награди... Но не получи Нобелова награда.
Лойд Шапли
Не се притеснявайте толкова за самочувствието си. Притеснявайте се повече за характера си. Почтеността е собствена награда.
Лора Шлезинджър
Наградата за добро поведение е предимно вътрешен феномен: самоуважение, достойнство, почтеност и самоуважение.
Лора Шлезинджър
Винаги е била моя мечта и детска фантазия да играя голям шампион. По-скоро бих предпочел да съм спортист, отколкото актьор. Това е като някаква награда за утешение на второ място.
Марк Уолбърг
Щастието не може да бъде награда за добродетелта; това трябва да е разбираемото следствие от това.
Уолтър Липман
Нашите души не са гладни за слава, комфорт, богатство или власт. Тези награди създават почти толкова проблеми, колкото решават. Душите ни са гладни за смисъл, за усещането, че сме разбрали как да живеем така, че животът ни да има значение, така че светът да бъде поне малко по-различен от това, че сме минали през него.
Харолд Кушнер
Победихме Кадафи на бойното поле; сега трябва да го победим в нашето въображение. Не трябва да позволяваме наследството му да разваля мечтата ни. Нека продължаваме да се фокусираме върху истинската награда: единство, демокрация и върховенство на закона. Нека не търсим отмъщение; това би намалило бъдещето ни.
Хишам Матар
Не гледайте назад и не мечтайте за бъдещето. Това нито ще ви върне миналото, нито ще задоволи другите ви мечти. Вашето задължение, вашата награда, вашата съдба, е в настоящия момент.
Даг Хамаршелд
Трябва да вземете наградата с чисти ръце, в противен случай в ръцете ви тя ще се превърне в сухи листа и тръни.
Джоузеф Конрад
Не знам простата истина, но скромно коленича пред невежеството си и в това е моята гордост и моята награда.
Джубран Халил Джубран
Ако наградите не работят, какво става? Препоръчвам на работодателите да плащат добре и справедливо на работниците и след това да направят всичко възможно, за да им помогнат да забравят за парите. Загрижеността за парите отвлича вниманието на всички - работодатели и служители - от проблемите, които наистина имат значение.
Алфи Кон
Наказанията и наградите са две страни на една и съща монета и тази монета не ви купува много.
Алфи Кон
Безусловно родителство: Преминаване от награди и наказания към любов и разум.
Алфи Кон
Наградите мотивират ли хората? Абсолютно. Те мотивират хората да получават награди.
Алфи Кон
Ако овладеете и впрегнете своята мисъл да преследва богатство, ви очаква голяма награда. Това е удовлетворението, което получават всички, които побеждават сами себе си и принуждават живота да им даде онова, което те искат от него.
Наполеон Хил
Не бива да показвате обич, когато кучетата са напрегнати. Трябва да изчакате да станат спокойни и послушни и тогава ги наградите с обич. Така награждавате не нервността му, а спокойното му състояние.
Сизар Милан
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
11
Следваща