Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Награда" - страница 4
Когато отделим време, за да забележим нещата, които вървят правилно - това означава, че получаваме много малки награди през целия ден.
Мартин Селигман
Вярното сърце винаги намира достойна награда.
Масутацу Ояма
Преместете се или израстете във всяко измерение и болката, както и радостта ще бъдат вашата награда. Пълният живот ще бъде пълен с болка.
Морган Скот Пек
Нобеловата награда за мир е мощно послание. Трайният мир не е единично постижение, а среда, процес и ангажимент.
Мохамед ел Барадей
Един ден изкъпах Клифърд. И аз го сресах и заведох на кучешката изложба. Бих искал да кажа, че Клифърд спечели първа награда... но не го направи... Не ме интересува. Можете да държите всичките си малки кучета. Можете да държите всичките си черни, бели, кафяви и петнисти кучета. Аз ще запазя Клифърд... А ти?
Норман Бридуел
Номиниран съм за Златен глобус, да. Това е много хубаво. Това е много хубаво нещо, но се сещам за всички награди, за които никога не съм бил номиниран от години и неща.
Патрик Марбър
Болката не е наказание, удоволствието не е награда.
Пема Чодрьон
Колко меланхолично нещо е успехът. Докато провалът вдъхновява човека, постижението чете тъжния прозаичен урок, че цялата ни слава "са сенки, а не съществени неща". Наистина е казал говорещият, "разочарованието е солта на живота" - лечебна горчивина, която укрепва ума за ново усилие и дава двойна стойност на наградата.
Ричард Франсис Бъртън
Любовта е голямата награда и купчината боклук. Любовта е духовен корен и единственото нещо, което прави живота си струва да се живее. Любовта е малък вкус на винаги и голяма хапка на нищо. А любовта е всичко между тези крайности.
Робърт Фулам
Футболът е отборен тип спорт. Индивидуалните награди се раздават благодарение на отборна работа.
Серхио Рамос
Тези награди на критиците идват и си отиват всяка година, но завършеният филм е твоята работа.
Скот Рудин
Една мъдра жена разпознава кога животът й е извън равновесие и събира смелостта да действа, за да го коригира, тя знае значението на истинската щедрост, щастието е наградата за живот, изживян в хармония, със смелост и благодат.
Сузи Орман
Разбира се наградите имат значение.
Франк Оушън
Нито една награда не е способна да те направи истински добър актьор. "Оскар" е нужен само за това, че да накара зрителя да дойде в киното.
Хавиер Бардем
Ще имаме по-големи бюрокрации, по-големи профсъюзи и по-големи държавни корпорации. Ще бъде по-трудно да бъдеш предприемач поради наказателните данъци и разпоредби. Наградите от успеха ще бъдат експроприирани в името на постигането на по-голямо равенство в доходите.
Артър К. Брукс
Нобеловата награда за мир отвори врата в сърцето ми.
Аун Сан Су Чи
Според мен най-голямата награда, която може да получи всяко правителство, е одобрението на хората. Ако хората са щастливи и хората са в мир и правителството е направило нещо за тях, това е най-голямата награда, която мисля, че всяко правителство може да се надява.
Аун Сан Су Чи
Нищо, което някога съм правил, не ми е дало повече радости и награди от това да бъда баща на децата си.
Бил Козби
"Почерпка" се различава от "награда", която трябва да бъде обоснована или спечелена. Почерпката е малко удоволствие или снизхождение, което си доставяме само защото го искаме. Лакомствата ни дават по-голяма жизненост, което засилва самоконтрола, което ни помага да поддържаме здравословните си навици.
Гретхен Рубин
Няма награда в продажбите за второ място. Това е победа или нищо. Майсторите знаят това и се стремят към - те се борят - за това победно предимство.
Джефри Гитомър
Наградата за добре свършена работа е възможността да направите повече.
Джонас Солк
Като награда за техните усилия обаче тези ранни християни били бити, убивани с камъни, хвърлени на лъвовете, изтезавани и разпънати на кръст. Всеки възможен метод беше използван, за да ги спре да говорят.
Джош Макдауел
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща