Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Награда" - страница 3
Традиционно колекционирането на произведения на изкуството е в сферата на богатите хора в търсене на награди извън чисто финансовите.
Джеймс Суровецки
Самата борба е най-важна. Трябва да се стремим да бъдем повече, отколкото сме. Няма значение, че няма да постигнем крайната си цел. Усилието само по себе си носи собствена награда.
Джийн Родънбери
От двете главни награди на живота, красота и истина, намерих първата в любящо сърце, а втората в ръката на работника.
Джубран Халил Джубран
Това, което тийнейджърите искат най-много, са социалните награди, особено уважението на техните връстници.
Алисън Гопник
Сигурността винаги ще бъде игра на котка и мишка, защото ще има хора, които търсят наградата нулев ден, имате хора, които нямат управление на конфигурацията, нямат управление на уязвимостите, нямате управление на пачове.
Кевин Митник
Радостта от славата идва твърде бързо и ти разбираш, че главната награда не е в това, че те познават на улицата на всеки мол, а в това, че твоите филми ще останат след смъртта ти.
Леонардо ди Каприо
Не мога да измисля нещо по-трудно от това да кажа нещо, което би било достойно за този впечатляващ и за мен запомнящ се повод, както и за идеалите и целите, които вдъхновиха Нобеловата награда за мир.
Лестър Пиърсън
Бракът е реализацията на любовта. Да обича истински може само напълно съзрялата душа и в този случай любовта вижда в брака своята най-висока награда и не помръква от блясъка на (сватбения) венец, а още по-пищно разпръсква своя аромат, като под лъчите на слънцето...
Висарион Белински
Наградите за тези, които упорстват, далече надхвърлят болката, която предхожда победата.
Тед Ингстръм
Наградите не значат нищо за мен. Моята работа е моята награда.
Катрин Хепбърн
Имах приятел, който работеше в болница. Той ми разказваше, че в последните си мигове хората не говорят за своя успех, за наградите си, за книгите, които са написали, или за това какво са постигнали. Говорят само за любовта си и за съжаленията, които носят в душите си. Мисля, че това казва всичко.
Брад Пит
Работата не е наказание за човека. Тя е неговата награда, сила и удоволствие.
Жорж Санд
Жалко, че не са измислили награда за тези писатели, които са успели да се въздържат от съблазънта да подарят на света още една негодна книга.
Уилям Сароян
Най-голямата награда за правдата е душевният мир.
Епикур
Обещанието на Христос да награди онези, които ще повярват, е подкуп.
Робърт Ингерсол
Наградата за доброто решаване на проблеми е да се снабдявате с все по-трудни за решаване проблеми.
Бъкминстър Фулър
Без борба няма заслуга, без заслуга няма награда, а без действуване няма живот.
Висарион Белински
Любовта е награда за любовта.
Джон Драйдън
Даже не мога да повярвам, че действително съм получила всички тези награди.
Ейми Уайнхаус
Не върви постоянно да се дават награди на децата. Те стават егоистични и развиват продажен начин на мислене.
Имануел Кант
Удоволствието трябва да бъде награда за труда.
Клод Адриан Хелвеций
Гневът е собствено оправдание и собствена награда.
Ан Ривърс Сидънс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща