Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вина" - страница 3
Човешкият капацитет за вина е такъв, че хората винаги могат да намерят начини да се обвиняват.
Стивън Хокинг
Да си спомняш младостта е все едно да отидеш на гроба на приятел, когото си обидил, и нямаш никаква възможност за опрощение на вината.
Джоди Фостър
Когато благодатта навлезе... вината излиза.
Макс Лукадо
Вината е гняв, насочен към нас самите.
Питър МакУилямс
Победителите напускат бързо, напускат често и напускат без вина.
Сет Годин
Когато душата, по своя вина... се вкорени в басейн с черна смола и зловонна миризма, тя не произвежда нищо друго освен нещастие и мръсотия.
Тереза Авилска
Не е малко нещастие и позор, че по наша вина ние нито разбираме природата си, нито произхода си.
Тереза Авилска
И ми хрумна, че нашият отвратителен съвременен свят е станал такъв по вина на хората, които винаги трябва да дават още един шанс.
Тони Парсънс
Има някои неща, за които трябва да се чувстваме виновни, но чувството за вина трябва да се свързва с постъпката, а не с извършителя.
Харолд Кушнер
Дълго време аз бях беден, така че сега изпитвам чувство за вина от собственото ми богатство, което дойде при мен заедно с успеха. Много ми е трудно да се примиря с мисълта, че във времето, когато аз строя едно от най-добрите казина в света, много деца умират от глас.
Джордж Клуни
Сила без вина, любов без съмнение...
Мадона
Покайните сълзи измиват петното на вината.
Августин
...вината води до праведни действия, но рядко това е правилното действие.
Абрахам Вергезе
Не мисля, че имаше достатъчно комуникация между играчите и турнирите. В известен смисъл вината е също толкова на играчите. Играчите говорят помежду си и в съблекалнята за неща, които могат да бъдат подобрени и след това, когато дойде време да поговорят и наистина да направят нещо по въпроса, спират.
Новак Джокович
Ясно е, че дисфункционалната хранителна култура на Америка трябва да носи част от вината за излишните ни килограми, но вероятно и нашият неприятен начин на живот също допринася.
Андрю Уейл
Не трябва да прехвърляме цялата вина за поражението на конкретен човек: ние сме отбор, ние печелим и губим заедно.
Серхио Рамос
Много хора се чувстват "виновни" за неща, за които не трябва да се чувстват виновни, за да изключат чувството за вина за нещата, за които трябва да се чувстват виновни.
Сидни Харис
Тази клаустрофобия беше единствената ми слабост. Това не е по моя вина. Просто е в съзнанието ми.
Феликс Баумгартнер
Първо разглеждайте всички конфликти като своя вина.
Бхакти Тиртха Свами
Всеки път, когато има проблем в една връзка, първо трябва да го видите като своя вина. Дори ако другите са виновни, вие само ще увеличите проблема, като ги смятате за виновни.
Бхакти Тиртха Свами
Поразява ме, когато хората говорят, че при електронната музика няма душа и винят компютрите. Соча ги с пръст, като им казвам: "Тук няма душа!". Ти не можеш да виниш компютъра. Ако в музиката няма душа, то е защото никой не я е вложил в нея. И това не е по вина на инструмента.
Бьорк
За да се откажеш от чувството си за вина е достатъчно да бъдеш самият себе си.
Вадим Зеланд
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща