Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Линия" - страница 8
Всеки човек идва на света с предразположение да расте по определени линии и растежът е по-лесен за него по тази линия, отколкото по който и да е друг начин.
Уолъс Д. Уотлъс
Защото в този свят има линия: от едната страна са мъжете, които не могат да свършат нещата, а от другата са мъжете, които могат. И нито един на сто няма да премине тази граница.
Аравинд Адига
Всъщност има ужасно много математика, която отива в проектирането на железопътна линия, поддържането й в движение, като се гарантира, че всичко работи оптимално. Всеки път, когато имате нужда от нещо, за да бъдете оптимални, ще има малко математика.
Хана Фрай
Дългосрочната историческа тенденция на капитализма е не само да увеличава реалните доходи повече или по-малко пропорционално почти по цялата линия, но и да облагодетелства масите дори повече от богатите.
Хенри Хазлит
Страхът е емоция, а малодушието - линия на поведение.
Хосе Антонио Марина
Къде очертаете линията между мира и справедливостта? Ако попитате жертвите, те искат повече справедливост; ако попитате потенциалните жертви, те искат повече мир.
Хуан Мануел Сантос
Колкото по-голям е островът на знанието, толкова по-дълга е бреговата линия на чудото.
Хюстън Смит
Началото на християнския свят е, строго, в момент извън времето. Метфизическата тригонометрия го намира сред духовните Тайни, при срещата на две насочени към небето линии, едната, начертана от Витания по протежение на Възхода на Месията, другата от Йерусалим срещу Слизането на Утешителя. Това измерване, измерването на действащата вечност, на яркия облак и бързия вятър, всъщност е теология.
Чарлз Уилямс
Звукът на неговия копнеж нямаше мелодична линия.
Шарлот Вейл Алан
Защо да не харесвам нищо във външния си вид? Излязох от фабричната линия по този начин. Аз съм перфектен.
Шонда Раймс
Светът наистина се движи както си иска. Пълно е с мръсотия и омраза и безнадеждност. Искрено вярвам, че няма значение как живеем в този безгрижен свят. На кого му пука какво съм? Мислите ли, че всичко се движи според някакъв щателно изграден сценарий? Ако е така, тогава може би съм заек, който не скача заедно с линиите.
Ън Хикьон
Успоредните линии вече не се пресичат, но на някои места започват да се преплитат в снопове...
Борис Щерн
Къде в Библията е написано, че рокендрола е зло? Също така, не сме се опитвали да предадем сатанински послания просто една линия се римува с друга!
Брайън Джонсън
Никаква бръчка не би откраднала блясъка ми. Бих се погледнала в огледалото, а не в линиите на лицето ми.
Бренди Енглър
Уверявам ви, че никога нито вълнистите линии на хълмовете или реките, вълните или нивите, нито цветовете на зората или Средиземно море не биха даже приблизително да се сравнят с тялото на жена, нито по богатство от богатство на мотиви и извивки.
Габриел Тард
Животът беше по-скоро като игра на змии и стълби, отколкото на права линия.
Гарднър Дозоа
В един миг ни стана ясно, че почти - но не съвсем - съвършената еднородност на настъпващите колони, хаотично разтварящи се в сблъсъка на фронтовете, се реформира, след като той се бие в далеч по-съвършена форма: както напълно точната, напълно неразличими редове кръстове в гробищата на героите, където линиите се разстилаха в широка перспектива, движейки се в резервната си монотонност, изрязани под прав ъгъл и нарязани на блокове, така че най-накрая беше постигнат абсолютен ред.
Грегор фон Рецори
Това е нашето бъдеще на линия и ние трябва поне да имаме думата в него.
Грета Тунберг
Продължителността на живота в Америка е около 79, трябва да можем да доживеем до 92. Някъде по линията оставяме 13 години на масата. Така че моето търсене е - как да получим тези допълнителни 13 години? И как да направим тези допълнителни 13 години добри години?
Дан Бютнер
Недобросъвестните писатели често разчитат на факта, че повечето хора не си правят труда да четат бележки под линия или да проследяват цитати.
Даниел Левитин
Можете да изобразите човешката еволюция, която е предимно права линия, но ние се подобряваме и се променяме с течение на времето, а вие можете да изобразите технологичната еволюция, която е линия, която върви право нагоре. Те ще се пресекат по някое време и това се случва сега.
Даниел Х. Уилсън
Като гледаме през очите на съвместното създаване - виждаме, че ние съ-създаваме тази вселена, съ-създаваме нашите взаимоотношения и съ-създаваме нашите преживявания - ние можем да открием невидимите модели, които съществуват вътре в нас. И с тази мъдрост с ясно око, ние сме в състояние да пресечем линията, да пуснем котвата и да се освободим.
Деби Форд
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
11
Следваща