Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Линия" - страница 4
Рано или късно интернет ще стане печеливш. Това е стара история, разиграна преди от канали, железопътни линии и автомобили.
Пол Самюелсън
Произхождам от семейство ченгета и всички те споделят това разбиране, че поставят живота си на линия.
Райън Рейнолдс
Истинската разделителна линия между нещата, които наричаме работа, и нещата, които наричаме свободно време, е, че в свободното време, колкото и активни да сме, ние правим своя собствен избор и собствени решения. Засега чувстваме, че животът ни е наш собствен.
Реймънд Уилямс
Ако имах представа за финалната линия, не мислиш ли, че щях да я пресека преди години?
Рич Девос
Искам хората на предната линия да се гордеят с това, което правят, и да си дадат разрешение да завършат нещата по начини, с които могат да се гордеят.
Сатя Надела
Повечето от нас, като работника на поточната линия, имат работа, която е твърде малка за нашия дух. Работните места не са достатъчно големи за хората.
Стъдс Търкъл
Местни тийнейджъри, убити в автомобилна катастрофа, е легенда от предградията, сюжетна линия.
Стюарт О'Нан
Нямам търговска линия. Не продавам ножове или облекло. Въпреки че десетки пъти бях приет да одобрявам различни продукти от алкохолни напитки до авиокомпании до автомобили до фармацевтични продукти, успях да устоя на изкушението.
Антъни Бурдейн
Филмът е средство с ясни линии и широки удари - което може да бъде фантастично - но в сравнение с тънкостите и нюансите на романа, той дори не се доближава.
Уилям Бойд
Погледнете парахода, железопътната линия, автомобила, самолета - не всички от тях са измислени в англо-американския свят, но са популяризирани и разширени от него. Те станаха възможни от финансовата архитектура, капиталоемките операции, измислени и разработени от англо-американците.
Уолтър Ръсел Мийд
Като чуят за тези различни възможности, хората понякога възкликват прибързано, че разбира се не може да има мисъл в съзнанието на Учителя да избере нещо друго освен това, което помага най-много на човечеството - забележка, която по-доброто знание би им попречило да направят. Никога не трябва да забравяме, че има и други еволюции в слънчевата система освен нашата собствена и без съмнение е необходимо за осъществяването на обширния план на Логоса да има адепти, работещи по всичките седем линии, които споменахме . Със сигурност изборът на Учителя би бил да отиде навсякъде, където работата му е най-необходима - да постави услугите си с абсолютна безкористност на разположение на Силите, отговарящи за тази част от великата схема на еволюцията.
Чарлз Ледбитър
Този аромат, който тя изхвърли, не беше нещо от Шанел. Освен ако наскоро не са добавили линия за трагедия.
Дж. Р. Уорд
Правата линия не може да продължи през мъчителните обрати на живота.
Джамбатиста Вико
Единственото нещо, за което се кандидатирам, е държавната линия.
Джеймс Карвил
Правило номер четири за мен като писател? Графичните линии са като акули: Те или продължават да се движат, или умират.
Дж. Р. Уорд
Абсолютната безопасност - също абстракция като линия без дебелина или точка без площ.
Александър Громов
Произхождам от много известна линия разводи. Обичаме да се развеждаме в семейството си. Майка ми и баща ми са били женени четири пъти всеки - осем церемонии с най-добри намерения.
Джошуа Ферис
Епъл се радва на обожание и опашки, подобни на Хари Потър, защото продава физически обекти, ограничени от темпото на монтажните линии в Китай. Да притежаваш означава да имаш, да имаш означава да държиш, а да държиш е да се показваш.
Дъглас Рушкоф
Не можете просто да седнете там и да правите линиите. Трябва да направите нещо разкриващо или необичайно.
Елия Казан
Просто се надявам да продължа да спазвам границата между личния си живот и това, което играя, дори и да са тясно преплетени, и затова внимавам. Дори не знам къде ми е линията, но знам, че имам линия.
Лена Дънам
Червените линии са вид политически аргументи, които се използват, за да се опитат да поставят хората в ъгъла.
Леон Панета
Основните характеристики на високата сграда са, че тя е възвишена. Трябва да е всеки сантиметър нещо гордо и надигащо се, издигащо се в пълна възторг, така че отдолу нагоре да бъде единица без нито една разминаваща се линия.
Луис Съливан
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща