Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Очакване" - страница 3
Многочислените проблеми възникват, когато се опитваме да оправдаем очакванията на другите, вместо това, определяме вашите собствени.
Карл Роджърс
Като не се налага да отговарям на очакванията на хората, бях по някакъв начин свободен.
Крис Кристофърсън
Любовта именно ни позволява да преодолеем пропастта от разочарования, когато другите не живеят според очакванията, които имаме за тях.
Абигейл ван Бурен
Когато очакванията са сведени до нула, човек наистина оценява всичко, което има.
Стивън Хокинг
Ако сме останали с очакванията, има много добра причина да приемем положителните: често създаваме това, което очакваме.
Марта Бек
Очакването те подлудява, но желанието да изчакаш те кара да живееш.
Мишел Мерсие
Няма ограничения, когато сте заобиколени от хора, които вярват във вас, или от хора, чиито очаквания не се определят от късогледите нагласи на обществото или от хора, които помагат да отворите врати на възможностите, а не да ги затворите.
Нийл Деграс Тайсън
Хубавото е, че жените имат толкова високи очаквания към мъжете, че това ни вдъхновява да се справим с тях. Това научих за мъжко-женските отношения.
Нийл Строс
Писането поема риск и всъщност се бори с невидими и непобедими врагове. Те са свръх увереност, глупост, очакване и нарцисизъм.
Андреа Хирата
Колкото повече хора имат, толкова по-малко съдържание изглеждат. В Америка културното очакване да бъдем щастливи през цялото време и децата ни да бъдат щастливи през цялото време е токсично и мисля, че това наистина пречи на емоционалното благополучие.
Андрю Уейл
Високите очаквания са ключа към успеха.
Сам Уолтън
Надминете очакванията на своите клиенти. Дайте им това което искат, че и малко повече.
Сам Уолтън
Той щеше да намери начин да го накара да работи, защото най-накрая разбра, че понякога трябва да повишиш очакванията си. И понякога трябва да предявите претенции към света и хората, които обичате, за да получите това, което най-много желаете.
Синда Уилямс Чайма
Човешкият ум имаше забележителна способност както да отхвърля това, което вижда, така и да прави реалността съобразена с очакванията.
Синда Уилямс Чайма
Хората, склонни към радостно очакване, умели да получават удоволствие от гледането напред и да си представят бъдещи щастливи събития, са особено склонни да бъдат оптимисти и да изпитват интензивни емоции.
Соня Любомирски
Като актьор, аз съм винаги в очакване късмета да ми изневери.
Том Ханкс
Като създател винаги искам да предам очакванията на феновете.
Хидео Коджима
Често срещано наблюдение е, че онези, които продължават да се задържат непрекъснато върху своите очаквания, са склонни да не се съобразяват с изискванията на реалното си положение.
Чарлс Пърс
Пейзажът за бизнеса не се променя поради социалните медии, а се променя, защото очакванията на потребителите се променят.
Брайън Солис
Нека се заемем с поставянето на високи стандарти за живот, любов, творчество и мъдрост. Ако очакванията ни в тези области са ниски, няма вероятност да изпитаме уелнес. Поставянето на високи стандарти прави всеки ден и всяко десетилетие заслужаващо да се очаква.
Грег Андерсън
За щастие неразумните очаквания вървят ръка за ръка с наивните млади учени. Колкото по-наивно, толкова по-добре - в противен случай никога не бихме имали наглостта да опитаме да построим космически асансьор с височина 22 000 мили или някакъв разтегнат подводен хотел.
Даниел Х. Уилсън
Когато лидерите се държат последователно с очакванията на клиентите, те правят неща в своята организация, които доставят стойност навън.
Дейв Улрих
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща