Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връв" - страница 7
Силата, която е във вас, е в нещата около вас и когато започнете да вървите напред с вяра, нещата ще се подредят във ваша полза.
Уолъс Д. Уотлъс
По-добре е да вървите по утъпкания път, без да се поддавате на влиянието на случайни, безумни страсти, които няма да дадат никакъв плод.
Франсоаз Бурден
Майка ми беше много ангажирана с мен. И постоянно водихме диалог. И беше като пъпна връв. Докато думите течаха напред-назад, ние бяхме свързани и се хранихме взаимно. И вероятно съм израснал много се страхувайки да не загубя тази връзка.
Хауърд Стърн
Романтичната любов е пристрастяване: съвършено прекрасно пристрастяване, когато върви добре, и съвършено ужасно пристрастяване, когато върви зле.
Хелън Фишер
Големият мит е мениджърът като диригент на оркестър. Това е тази идея да стоиш на пиедестал и да размахваш палката си и счетоводството идва, и го размахваш някъде другаде и маркетингът се включва със счетоводството и всички те звучат много великолепно. Но управлението е по-скоро дирижиране на оркестър по време на репетиции, когато всичко върви наопаки.
Хенри Минцбърг
Управлението на основни данни е дисциплина, която върви ръка за ръка с управлението на информацията. Далновидните организации въвеждат процеси за постигане на съгласие относно ролите, отговорностите, политиките и процедурите, свързани с поддържането на единна представа за субектите, необходими за извършване на бизнес и измерване на неговото представяне.
Хенри Морис
Обръщането е завиване по правия път. Следващото нещо, което трябва да направите, е да вървите по него.
Чарлс Х. Спърджън
Където и да ни води Исус, Той върви пред нас. Ако не знаем къде отиваме, знаем с кого отиваме.
Чарлс Х. Спърджън
Когато човешките същества загубят връзката си с природата, с небето и земята, тогава те не знаят как да се грижат за околната среда или как да управляват своя свят – което означава същото. Човешките същества унищожават своята екология в същото време, когато се унищожават взаимно. От тази гледна точка, изцелението на нашето общество върви ръка за ръка с изцелението на нашата лична, елементарна връзка с феноменалния свят.
Чогям Трунгпа
Детайлът добавя елемент на неочаквано нещо. Цялата измислица е невярна; това, което го прави убедителен е, че върви редом с истината. Реалният свят има много случайни детайли, така че една картина също трябва да има този елемент на несъвършенство и неправилност, тези случайни детайли.
Шон Тан
Това са неща, които трябва да научите. Вашето минало е скелет, който върви една крачка зад вас; вашето бъдеще е скелет, който върви една крачка пред вас. Може би вие не носите часовник, но скелетите ви го носят и винаги знаят колко е часът. Сега тези скелети са направени от спомени, мечти и гласове. И те могат да ви хванат в капана между, между докосването и ставането. Но те не са непременно зли, освен ако не ги оставите да бъдат.
Шърман Алекси
Имах много различни мисли и идеи и винаги трябва да се трансформирам, но опитвам определени неща, към които чувствам, че сърцето ми наистина върви, и това беше едно от нещата, които започнах преди няколко месеца.
Щефи Граф
Безсмъртието е безсмислена дума, освен ако неуязвимостта не върви с нея.
Бари Хюгарт
Аз съм "малък месия", който върви по земята.
Бени Хин
Даже американският президент, не е съвсем свободен: безчислени милиарди долари указват пътя, по който трябва да върви.
Бернхард Келерман
Винаги, когато видите, че нещо върви добре - когато светлината започне да преследва мрака, който заплашва да погълне нашия свят - погледнете внимателно. Там стои водач, който държи тази свещ.
Бил Хайбълс
Ако не знаеш на къде да отидеш - върви към Бог, а ако не познаваш Бог - на теб ти е все едно, накъде ще вървиш.
Вадим Панов
Човек не може да бъде напълно щастлив, понеже той трябва да върви напред.
Василий Аксьонов
Когато хората говорят очи в очи, все едно друг разговор върви в очите.
Айфер Тунч
Забавно как работи това. Независимо дали всичко върви както трябва или нищо не върви по твоя начин, алкохолът винаги изглежда добра идея.
Алафеър Бърк
Всеки върви по своя път и няма бог, който да ни обедини.
Горан Войнович
Виж. Всеки ден милиарди хора се събуждат, излизат, кръстосват пътища, разменят погледи, докосвания, думи и всички непрекъснато се опитват да се уверят, че всичко върви добре, съзнавайки, че всички сме заедно в това; ако не бяхме, би било невъзможно някой да оцелее.
Давид Машадо
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
11
Следваща