Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връв" - страница 3
Жена ми каза, че колата не върви добре. Имало вода в карбуратора. Попитах я къде е колата, а тя отвърна, че била в езерото.
Хени Янгмен
Живеем в много странно време и с удивление отбелязваме, че прогресът върви ръка за ръка с варварството.
Зигмунд Фройд
Храбростта води, а щастието върви заедно.
Цицерон
Днес ти можеш да станеш знаменит за 10 минути. Нови звезди се появяват всеки ден - така бързо, че аз даже не успявам да ги запомня. Но винаги съм считал, че истинският успех е този, към който е нужно да се върви много дълго време.
Мат Деймън
Ако искате физически мир, спрете борбата на живота. Не изтласквайте тялото отвъд точката на умора. Почивайте с тялото си достатъчно. Упражнявайте го достатъчно. Тогава нека бъде. ... Ако искате мир с другите, не се бийте с тях. Върви по своя път. Живейте собствения си живот. Ако някои ходят с вас, добре.
Питър МакУилямс
Всички имаме лош късмет и късмет. Човекът, който упорства през лошия късмет - който продължава да върви - е човекът, който е там, когато дойде добрият късметът - и е готов да го приеме.
Робърт Колиър
Когато свежестта на сутринта е заменена от умората на обедния ден, когато мускулите на краката поддават под напрежение, изкачването изглежда безкрайно и изведнъж нищо няма да върви както желаете, тогава не трябва да се колебаете.
Даг Хамаршелд
Исках да се уверя, че това ще е първата научна и технологична революция в историята, в която обществеността обстойно обсъди всички потенциални ползи и всички потенциални вреди, преди технологията да излезе онлайн и да върви своя ход.
Джеръми Рифкин
Цялото развитие на човечеството върви не по права линия, а по сложна крива, тъй като пътят се определя не от компас и линия, а от борбата на живите сили, които се изтеглят в различни посоки.
Лев Троцки
Много странно е да не гледаш на света от гледна точка на учен. Човек върви през живота и не знае или му е все едно, откъде се е взел въздуха, как са се появили звездите на нощното небе и колко са далеч. Лично аз искам да знам това!
Мичио Каку
Работата на регулатора не е да ни гарантира печалба, колкото и да плачем. Работата на регулатора е първо да се увери, че страната върви напред и след това да се увери, че потребителят върви напред.
Мукеш Амбани
Никога не отричайте диагноза, но отричайте отрицателната присъда, която може да върви с нея.
Норман Казънс
Ако вървите по улицата и вървите по грешен път, помнете – Бог позволява обратни завои.
Сузи Орман
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Когато вървите, виждате неща, които пропускате в колата или във влака. Давате пространство на ума си за размисъл.
Том Ходжкинсън
Всичко, което човек прави в архитектурата, е да се опита да върви срещу природата. Разбира се, че трябва да разберем природата, за да знаем колко далеч трябва да вървим срещу природата. Мисля, че тайната на бъдещето не е много. Всички архитекти са склонни да правят твърде много.
Фрай Ото
Ако анализирате производството на кока в Колумбия, ще разберете, че тя е като икономически цикли. Той върви нагоре и надолу, отива нагоре и надолу в зависимост от обстоятелствата.
Хуан Мануел Сантос
Всичко може да върви добре, но ако не пиша, аз не съм щастлив. Когато пиша добре, аз съм като различен човек.
Арън Соркин
Онези въпроси, които имате? Независимо дали той е този, дали се чувствате към него така, както трябва, или дали връзката върви добре? Когато не сте сигурни дали сте влюбени в някого или не, отговорът е не.
Деб Калети
Пожелах си неща и никога не съм имал шанса... Време е да спрем да мечтаем и да направим нещо по въпроса. Трябва да знаеш какво искаш, след това... върви.
Деб Калети
Както и да е, лудост и гений. Те са обезпокоените приятели на човешкото състояние. Бони и Клайд, Телма и Луиз, содата за хляб и оцетът. Лудостта просто върви покрай брилянта като някаква зловеща, настойчива сянка.
Деб Калети
Погледнете какво искате да промените, съберете няколко души, които вярват в това, както вие, и започнете да вървите напред. Важно е да запомните, че не винаги се нуждаете от дестинация. Понякога просто трябва да направите движение напред. И вие абсолютно можете.
Деби Райън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща