Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връв"
Ако някой каже, че любовта и мирът са клише, което върви с шестдесетте години, това ще бъде неговият проблем. Любовта и мирът са вечни.
Джон Ленън
Може да не забелязвате, че всичко върви добре при вас. Но данъчната служба ще забележи.
Пиер Данинос
Разочарованието, хилейки се, върви след ентусиазма.
Ан дьо Стал
Ако едно момиче върви в погрешния път, то мъжът, който я следва, върви в правилния.
Мей Уест
Геният открива пътя, талантът върви по него.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Има много начини да вървите напред, но само един начин да стоите на едно място.
Франклин Делано Рузвелт
За да бъде красива една жена е достатъчно да има черен пуловер, черна пола и да върви под ръка с мъжа, когото обича.
Ив Сен Лоран
И все пак, ако една жена никога не се пусне, как изобщо ще разбере докъде е стигнала? Ако тя никога не свали обувките си на висок ток, как изобщо ще разбере колко далеч може да върви или колко бързо може да тича?
Джърмейн Гриър
Консерваторът е мъж с два съвършено добри крака, който обаче никога не се е научил да върви напред.
Франклин Делано Рузвелт
Живота е игра. Всичко зависи от теб, твоите идеи, твоите мисли. Ще трябва само да си вдигнете задника от дивана и да върви напред, макар и бавно, до върха!
Фреди Меркюри
Огромното богатство върви ръка за ръка с голяма отговорност, задължения за споделяне с обществото и осигуряване на най-доброто разпределение на тези средства на тези, които се нуждаят от тях.
Бил Гейтс
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Албер Камю
В едно здраво общество никоя жена няма да бъде оставена да се бори сама с огромната трансформация, която представлява майчинството, когато един индивид се оказва присъединен с невидима пъпна връв към друг човек, от когото никога няма да бъде отделен, дори и чрез смъртта.
Джърмейн Гриър
Не вярвам в благотворителността. Вярвам в солидарността. Благотворителността е толкова вертикална. Тя върви отгоре надолу. Солидарността е хоризонтална. Уважава другия човек. Имам много да уча от други хора.
Едуардо Галеано
Не върви по утъпкания път... Вместо това ходи там, където няма път и остави диря.
Робърт Фрост
Времето върви различно за различните хора.
Уилям Шекспир
Даването на пълни юзди на нечий цинизъм, докато върви напред, създава нормален изход и поддържа емоционално равновесие.
С. С. Ван Дайн
Едва ли може да се намери компетентен работник, който не отделя значително време за изучаване колко бавно може да работи и да убеди работодателя си, че върви на добра цена.
Фредерик Тейлър
Тайната е да се уверите, че бизнесът върви до съвършенство, със или без мен.
Гордън Рамзи
Всеки християнин, който върви пред нас от този свят, е изкупен дух, който чака да ни посрещне на небето.
Джонатан Едуардс
Понякога е печално, понякога трудно и върви по дяволите. Който не знае цената на щастието, той никога няма да бъде щастлив.
Евгений Евтушенко
Цената на всяко нещо се повишава и пада от време на време и от място на място; и с всяка такава промяна покупателната способност на парите се променя, доколкото това нещо върви.
Алфред Маршал
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
11
Следваща