Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Американец" - страница 5
Ние вярвахме от 50 години, че японците са малки американци, които искат да бъдат като нас. Те не са.
Лестър Търоу
Омъжена съм за американец и въпреки че живеем в Европа, мисля за себе си като почетен американец.
Лори Греъм
Чакам те да докажат, че Бог наистина е американец.
Лорънс Ферлингети
Хуманизмът - това е, което обединява американците в единна нация.
Дуайт Айзенхауер
Обичам разнообразието в Америка. Обичам простото, нормално чувство за хумор което американците имат. Не е извратено, като в някои държави. И също така обичам колко нова е Америка.
Антонио Бандерас
Трудно е да се преговаря с хора, които дори у дома си говорят шепнешком, защото се страхуват, че американците ги подслушват.
Владимир Путин
Ще изчакаме, докато американците похарчат пари за нови технологии, и тогава - цап-царап! Ще видим дали това ни интересува днес или не.
Владимир Путин
Това поколение американци има среща със съдбата.
Франклин Делано Рузвелт
Мисля, че американците са големи патриоти.
Арнолд Шварценегер
Вярвам, че американците се интересуват много от околната среда.
Робърт Редфорд
Нека си признаем, няма да си спечелим пътя към богатството. Това е грешка, която правят милиони американци. Смятаме, че ако работим по-усилено, по-интелигентно, по-дълго, ще постигнем финансовите си мечти, но нашата заплата сама - колкото и да е голяма - не е отговорът.
Антъни Робинс
Убеждението на американеца, че трябва да може да погледне всеки човек в очите и да му каже да отиде по дяволите, е самата същност на начина на живот на свободния човек.
Уолтър Липман
За мен е напълно ясно, че нашите авиобази в Германия ще бъдат на разположение на американците.
Хелмут Кол
Ние, американците, разбираме свободата; заслужихме го, живяхме за него и умряхме за него. Тази нация и нейните хора са модели на свобода в един търсещ свят. Можем да бъдем мисионери на свободата в един съмняващ се свят. Гениалността на американската система е, че чрез свободата създадохме изключителни резултати от обикновени стари обикновени хора.
Бари Голдуотър
Аз искрено вярвам, че ролята, в която мога да бъда най-полезен, е да променя съзнанието на американците.
Ал Гор
Основната пречка за стабилен и справедлив световен ред са САЩ. [Тази идея] съвпада с преобладаващото мнение в света. И мисля, че това е доста шокиращо за американците да чуят.
Джордж Сорос
Американците обичат да казват, че се борим за демокрация и въпреки това младите американци са стигнали до мнението, че демокрацията не може да се постигне.
Джоузеф Стиглиц
За виното трябва време и умение да се разговаря. Затова американците пият уиски.
Иля Илф
Зная, че американският народ е много привързан към своята изпълнителна власт; зная, че американците са готови на големи страдания в името на тази власт; зная, че те са готови дълго и търпеливо да понасят злините, преди да им хрумне, че могат да сменят тази власт с друга.
Ейбрахам Линкълн
Американците в своята киноиндустрия са станали просто работници във фабрика.
Агнешка Холанд
Хилари Клинтън беше категорично отхвърлена от Америка, но вместо да променят курса, демократите и техните медийни съюзници възнамеряват да кажат на американците колко са ужасни, че прегръщат Доналд Тръмп.
Майло Янопулос
Има нещо причудливо, сатирично и глупаво в британския хумор, който американците винаги са харесвали и много от нас идват тук, защото имаме публика от хора, които го харесват.
Майло Янопулос
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
11
Следваща