Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Американец" - страница 4
Днес милиони американци приемат хранителни добавки, практикуват йога и интегрират други естествени терапии в живота си. Това са всички превантивни мерки, които ще ги предпазят от лекарския кабинет и ще намалят разходите за лечение на сериозни проблеми като сърдечни заболявания и диабет.
Андрю Уейл
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
Всеки американец иска чист лист, но никой не иска да загуби това, което има.
Роб Шефийлд
Американците са много склонни да обичат първо кучето, така че когато им кажете, че трябва да поставите правила и ограничения, много хора вярват, че това ще нарани чувствата им. Всъщност те търсят за водач на глутницата.
Сизар Милан
Това, че природните бедствия са необходими, за да осигурят на американците поглед върху реалността в собствената им страна, е индикация за дълбокото гниене, заразяващо официалната политическа култура.
Тарик Али
Мисля, че американците извадиха същия презерватив, но откриха, че има твърде много дупки в него.
Тарик Али
Американците могат да приемат, че американската мечта няма да им се получи; сърцераздирателното за толкова много е усещането, че децата им ще имат още по-лошо.
Тимъти Снайдър
Половината американци поглеждат другата половина и казват, че са твърде мързеливи или не желаят да стават и да ходят на училище. А другата половина гледа и вижда куп дебели котки и говори за неравенство в доходите.
Тод Бъкхолдс
Никога не съм срещал американец, който иска да изгради империя.
Том Улф
Ние, американците, гледаме на последните 300 години история и всъщност виждаме свят, който става все по-добър и по-добър. Правилото на свободата се разширява. Икономиката се развива. Ние се издигнахме, за да станем най-голямата сила в света.
Уолтър Ръсел Мийд
Ние като американци и като хора имаме много селективен слух и много селективна памет. Чуваме само това, което искаме да чуем, а пренебрегваме останалото.
Франк Лунц
Ние като американци приемаме, че големите компании са лоши, а големите енергийни компании са още по-лоши.
Франк Лунц
Всички американци се гордеят с нашата традиция на гостоприемство за хора от всички раси и вероизповедания.
Франклин Делано Рузвелт
Независимо дали разглеждаме капитализма, данъците, бизнеса или правителството, данните показват ясен и последователен модел: 70 процента от американците подкрепят системата за свободно предприемачество и не подкрепят голямото правителство.
Артър К. Брукс
Американците винаги са приветствали хора от всякакъв произход, религии и раси. Това е дух на толерантност, който сега се засилва и усилва от култа към мултикултурализма.
Аян Хирси Али
Чаеното парти е просто свободно описание на местния активизъм, задвижван от американци, които искат по-малко правителство и повече самостоятелност. Това звучи като онова, което са имали предвид бащите-основатели, нали?
Бил О'Райли
Американците ще зачитат вашите вярвания, ако просто ги запазите скрити.
Бил О'Райли
Американците, които имат родители, отгледани по време на Голямата депресия или Втората световна война, разбират колко драстично са се променили нещата в дома. Баща ми не се интересуваше дали го харесвам и би било немислимо да вземе моите неща. В къщата имаше правила и те се прилагаха.
Бил О'Райли
По отношение на производителността - т.е. колко работник произвежда за един час - има малка разлика между САЩ, Франция и Германия. Но тъй като в Америка работят повече хора и тъй като работят толкова повече часове, американците създават повече благосъстояние.
Джеймс Суровецки
Американците взеха твърде много кредити за създаването на богатство, когато през повечето време те наистина живееха от естествена щедрост, безпрецедентна в историята на света.
Джейн Смайли
Тук, у дома, когато американците стояха в дълги опашки, за да дават кръв след атаката срещу Световния търговски център и Пентагона, ние пропиляхме очевидната възможност да превърнем службата отново в благородна кауза и да възродим американския дух на общност.
Джо Байдън
Пътуващият, разбира се, трябва винаги да бъде предпазлив от прекалено широкото обобщение. Но аз съм американец и оскъдността на данните не ме спира да правя излишни неясни концептуални изявления и, ако е необходимо, да следя тези изявления с войски.
Джордж Сондърс
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща