Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Американец" - страница 2
Американците са в цикъл на страх, който води до това, че хората не искат да харчат и не искат да инвестират, и това води до повече страх. Ще се измъкнем от него. Отнема време.
Уорън Бъфет
В своите филми американците винаги ми дават роли на отрепки. Но аз им отмъщавам правейки своите отрепки по-върхови, от техните герои.
Венсан Касел
Американците никога не трябва да идват в Европа - каза тя и се опита да се смее, но тя започна да плаче, "защото тогава те никога повече няма да бъдат щастливи". Каква е ползата от американец, ако той е недоволен?
Джеймс Болдуин
Част от американската мечта е да живеем дълго и да умираме млади. Само онези американци, които са готови да умрат за страната си, са годни да живеят.
Дъглас Макартър
Не всеки може да си позволи да се храни добре в Америка, което е буквален срам, но повечето от нас могат: американците харчат по-малко от 10 процента от доходите си за храна, по-малко от гражданите на която и да е друга нация.
Майкъл Полан
Вие получавате ползите за здравето от кафето до около първите двадесет и четири унции. Това е най-големият източник на антиоксиданти за американците и смятаме, че помага за предотвратяване и на болестта на Алцхаймер и Паркинсон.
Мехмет Оз
Републиканците бяха много успешни. Има три неща, които американците не харесват: големи съюзи, голямо правителство и големи корпорации. Така че републиканците следват голямото правителство и големите профсъюзи и говорят само за малкия бизнес.
Анди Стърн
Не съм вирджинец, а американец.
Патрик Хенри
Ислямофобията стана толкова масова в тази страна, че американците са обучени да очакват насилие срещу мюсюлманите - не да го извиняват, но да го очакват. И това се случи, защото в тази страна имате ислямофобска индустрия, посветена на това да накара американците да мислят, че има враг вътре.
Реза Аслан
Сякаш всички са обсебени от холивудските филми по целия свят. И въпреки че всички мразят американците, те все още гледат американски филми.
Роланд Емърих
Айзенхауер е моят избор като американец на XX век. От всички мъже, за които съм учил и писал, той е най-умният и най-добрият.
Стивън Амброуз
Американците са първата демократична национална държава.
Стивън Амброуз
Втората световна война, атомната бомба, Студената война затрудниха американците да продължат с оптимизма си.
Стивън Амброуз
Американците имат право да изберат да бъдат невъоръжени и безпомощни. Бъди мой гост.
Тед Нюджънт
Проведох конференция в Харвард, където американците казаха, че не вярват в риска. Те смятаха, че това е просто европейска истерия. Тогава се случиха терористичните атаки и имаше пълно преобразуване. Изведнъж тероризмът беше основният риск.
Улрих Бек
Нищо не може да бъде по-неподходящо за американската литература от нейния английски източник, тъй като американците не са британци по чувствителност.
Уолъс Стивънс
Ако всеки американец даряваше по пет часа седмично, това щеше да изравни труда на 20 милиона доброволци на пълен работен ден.
Упи Голдбърг
По-голямата част от американците притежават две страхотни качества, чувство за хумор и чувство за пропорция.
Франклин Делано Рузвелт
Мисля, че след година може да се пенсионирам. Не мога да взема парите си със себе си, когато умра и искам да им се наслаждавам, със семейството си, докато съм жив. Бих предпочел да живея в Германия пред която и да е друга страна, въпреки че съм американец и съм лоялен към страната си.
Хари Худини
Благотворителността и патриотизмът са основните качества на американец, който му е нужно да продаде нещо.
Хенри Луис Менкен
Тревожна перспектива се очертава пред нас, докато американците обмислят възможността за втори мандат за президента Барак Обама. Милиони консерватори, които почитат Конституцията, с нейните гаранции за свобода и ограничено управление, наблюдават с тревога как се развива сезонът на кампанията.
Джеймз Добсън
Във всеки случай, аз не съм дебел като американец, а интересно европейско деликатесно дебел!
Дилан Моран
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
11
Следваща