Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Американец"
Може да сте сигурни, че американците ще извършат всички глупости, които могат да измислят, плюс някои, които са извън въображението.
Шарл дьо Гол
Американците преплуват океана, за да се сражават за демокрацията, но не пресичат улицата, за да гласуват.
Бил Вон
Американците никога не се отказват.
Дъглас Макартър
Американците не се уповават на страха. Американците се уповават на куража, на въображението и на непоколебимата решителност да вършат належащата работа.
Хари С. Труман
Американците обичат да се бият. Всички истински американци обичат острата миризма на битка.
Джордж Патън
Времето е близо, което трябва да определи дали американците трябва да бъдат свободни хора или роби.
Джордж Вашингтон
Аз съм свободен човек, американец, сенатор и демократ - именно в тази последователност.
Линдън Джонсън
Горд съм, че съм американец. Защото американец може да яде всичко на лицето на тази земя, стига да има две парчета хляб.
Бил Козби
Аз съм черен американец. Гордея се със своята раса. Гордея се с това кой съм.
Майкъл Джексън
Вие, американците, вие се държите към страните от третия свят като иракски селянин със своята жена: три дни меден месец, а после – марш на полето.
Саддам Хюсеин
Повечето американци нямат истинско разбиране за работата на международните кредитори. Сметките на системата на Федералния резерв никога не са били одитирани. Той действа извън контрола на Конгреса и манипулира кредита на Съединените щати.
Бари Голдуотър
Мисля, че повечето американци вярват, че въпреки че е по-добре да не използваме военна сила, ако можете да я избегнете, светът просто не ни предоставя лукса да раздаваме военна сила като важен инструмент на външната политика.
Робърт Кейган
Американците са от Марс, европейците са от Венера: договарят се малко и се разбират все по-малко.
Робърт Кейган
Не мислите ли, че като народ американците имат по-малко поезия, истинска поезия в душите си, отколкото всички други нации?
Робърт Хауърд
Всичките ми ранни книги са написани така, сякаш съм индиец. В Англия бях започнал да пиша, сякаш съм англичанин; сега пиша все едно съм американец. Вземате произход и характер на други хора; Кийтс го нарече отрицателна способност.
Рут Прауър Джабвала
Американците очакват от нас да отидем във Вашингтон по правилната причина, а не само да се смесим с правилните хора.
Сара Пейлин
Няма голямо усещане, че американците знаят какво правят или постигат голям напредък в Ирак. И има удовлетворение от това, че иракчаните успяват да се противопоставят на САЩ.
Уолтър Ръсел Мийд
Все още има хора в Републиканската партия, които вярвам, че практикуват комуникацията на гняв, разочарование, съжаление, болка, скръб, страдание. Не това искат да чуят американците.
Франк Лунц
Филмите са изригване на боклук, което направи неспособен американския ум и забави американците да станат културни хора.
Бен Хеч
Американците имат способността да се надсмиват на себе си. Това е едно от нещата, които правят страната толкова велика, колкото е тя.
Деси Арнас
Вярвам, че всички американци са родени с определени неотменими права. Като дете на Бог вярвам, че правата ми не произтичат от конституцията. Моите права не произтичат от никое правителство. Правата ми не са отречени от никакво мнозинство. Моите права са, защото съществувам. Те са дадени на мен и на всеки от моите съграждани от нашия създател и представляват същността на човешкото достойнство...
Джо Байдън
Не мога да се сетя нищо по-досадно за американците от това да седят в своите холове и половин час да гледат лицето ми по телевизията.
Дуайт Айзенхауер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
11
Следваща