Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лекар" - страница 4
Вече нямате семеен лекар, както когато бяхте дете, който ви е лекувал през целия ви живот.
Мехмет Оз
Мисля, че съм по-добър лекар, отколкото съпруг. Давам си добра оценка като лекар, след това следващата най-добра оценка като баща и най-лошата оценка като съпруг.
Мехмет Оз
Това, което имаме сега, са лекари, които всъщност са по-добри технически в това, което правят в своята специалност, отколкото преди 30 или 40 години, но ние загубихме връзката, когато лекарят гледаше хората в очите и казваше: "Грижа ми е за теб . Можем да направим това заедно."
Мехмет Оз
Повечето лекари алопати смятат, че всички практикуващи алтернативна медицина са шарлатани. Те не са. Често те са остри хора, които мислят различно за болестта.
Мехмет Оз
Всеки пациент носи своя лекар в себе си.
Норман Казънс
Често лекарите дори не ви казват какво ви е. Просто те почерпиха и те изпратиха у дома.
Ребека Склут
Ако заведете кучето си на ветеринарен лекар с инструкции да го приспите, обикновено бихте имали предвид нещо много различно от това, което бихте направили, когато заведете съпругата или съпруга си на анестезиолог със същите думи.
Реймънд Мууди
Дясната ми страна е парализирана. Нямам нужда от лекар. Мога да преодолея собствените си проблеми.
Андрю Джонсън
Както всеки лекар може да ви каже, най-важната стъпка към изцелението е поставянето на правилната диагноза. Ако болестта е точно идентифицирана, много по-вероятно е доброто разрешаване. И обратно, лошата диагноза обикновено означава лош резултат, независимо от това колко квалифициран е лекарят.
Андрю Уейл
Застрахователните компании, независимо дали са частни или държавни, трябва да бъдат принудени да плащат за мерки за насърчаване на здравето. От своя страна това ще насърчи лекарите да предлагат такива лечения сериозно.
Андрю Уейл
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
Ще продължите да четете истории за измама и корупция - за полицаи, които лъжат и крадат, лекари, които жънат, където не им шият, политици на кеф. Не се заблуждавайте. Те са новина, защото са изключения.
Робърт Фулам
Всичко, което може да създаде баланс при кучетата, е страхотно. Разбира се, ако ветеринарните лекари могат да ви дадат решение и защо това причинява поведението. Всичко, което е добро за едно животно, нека го направим.
Сизар Милан
Под "плосък" нямах предвид, че светът става равен. Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога. Ето защо индианец от Бангалор може да се грижи за офисната работа на американски лекари или да чете рентгеновите снимки на германските болници.
Томас Фрийдман
Първоначално се обучавах за физически химик, а след това, след като се заинтересувах от биологията, отидох в медицинското училище и се научих как да бъда лекар. И така, аз съм учен лекар.
Франсис Колинс
В течение на много години аз съм забелязал, че повечето лекари, юристи и крупни бизнесмени са си направили навика да посещават шахматният клуб във втората половина на деня или вечер, за да се отпуснат и да намерят облекчение от грижите по своята работа.
Хосе Раул Капабланка
Адвокатите, лекарите и стоматолозите ограбват хората до кожа. Писателите са оставени да умрат от глад, да се самоубият или да полудеят.
Чарлз Буковски
Ако отидете в голям град навсякъде по света и имате нужда от лекар, просто ме попитайте. Мога да ти кажа кой е добър и кой лош. Дори обмислях да напиша пътеводител.
Щефи Граф
Съгласен съм, светът би бил по-добро място, ако лекарите са по-малко ентусиазирани от приемането на много нови лекарства.
Бен Голдейкър
Като лекари, ние не сме обучени да общуваме и да разбираме силата на нашите думи, тъй като те се отнасят до способността и желанието на пациента да оцелее.
Бърни С. Сийгъл
Иска ми се медицинските училища да ни помогнат да анализираме нашите здравословни и нездравословни причини да станем лекари.
Бърни С. Сийгъл
Традиционните лекари казват, че съм мистик. Не отричам.
Бърни С. Сийгъл
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща