Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Посока" - страница 3
Времето се движи само в една посока. Не забравяйте това. Нещата винаги се променят.
Мохсин Хамид
Опитвам се да имам смисъл да бъда видян. Понякога, когато съм навън, ще си купя сок, дори когато не съм жаден. Ако магазинът е претъпкан, дори ще отида дотам, че ще пусна дребни по пода, монети и центи ще се плъзгат във всички посоки. Всичко, което искам, е да не умра в ден, в който останах невидим.
Никол Краус
Историята на страната ни е жестока. Трябва да се изправим пред тези проблеми или, трябва да кажа, трябваше. Вече не се надявам, защото вървим в правилната посока и сме готови да простим, готови да продължим напред.
Новак Джокович
Алкохолът е машина на времето, която се движи само в една посока. Когато след запой се събудиш и с удивление разбереш, каква е днешната дата...
Андрей Краско
Ако успеете да накарате всички хора в една организация да гребат в една и съща посока, можете да доминирате във всяка индустрия, на всеки пазар, срещу всяка конкуренция, по всяко време.
Патрик Ленсиони
Тъй като делът на хората, достигащи по-високи състояния на съзнание, се увеличава, тази инерция ще намалее и в същото време ще започне да се натрупва поддържащ импулс в новата посока.
Питър Ръсъл
В градовете е безполезно да гледате звездите или да ги описвате, да им се покланяте или да търсите посока от тях. Когато се изгубите, човек трябва да следва следите на камилите.
Рауи Хадж
Попитайте местните. Те могат да ви насочат по посока на търговския район в района, където ще бъдете сигурни, че ще намерите нещо различно и уникално, което да ви хареса.
Рейчъл Рей
Аз съм бдителен монархист. Искам да видя как нещата се развиват. Посоката, в която монархията изглежда се движи - към по-континентално-европейски модел - е тази, към която бих почувствал съчувствие.
Андрю Моушън
Той беше виждал пистолет само веднъж, по-малък на бедрото на онзи стар помощник, пистолет, който винаги е смятал, че е по-скоро за показ. Той натъпка шепа смъртоносни патрони в джоба си, мислейки как всеки може да сложи край на живота си и разбирайки защо подобни неща са забранени. Да убиеш човек трябва да е по-трудно, отколкото да размахаш тръба в тяхната посока. Трябва да отнеме достатъчно време, за да може съвестта да ви попречи.
Хю Хауи
Много е вероятно в повечето случаи войната да бъде избегната или да приключи. Защото дискусиите позволяват страстта да отшумява и да убеждава отчуждените съседи или поне един от тях да слушат гласа на помирителя е стъпка в посока към мира.
Шарл Албер Гоба
Опитвам се да разбера космологията, защо Големият взрив имаше свойствата, които имаше. И е интересно да мислим, че се свързва директно с нашите кухни и как можем да правим яйца, как можем да запомним една посока на времето, защо причините предшестват ефектите, защо се раждаме млади и порастваме. Всичко това се дължи на увеличаване на ентропията.
Шон Карол
Според вашата вяра, нека ви бъде възнаградено! Вярвайте в най-доброто, бъдете сътворци с Бог и ще видите как животът ви ще се промени в посока на доброто и светлината! Не забравяйте: Чудесата се случват...
Виталий Гиберт
Извинете, но никога не ми се случи нищо особено важно... Аз съм просто момиче, което е забравило да погледне в двете посоки, преди да премине улицата.
Габриел Зевин
Не забравяйте, че само вие сте отговорни за поддържането на вашата енергия. Откажете се от обвиненията, оплакванията и извиненията и продължете да действате в посока на целите си - колкото и да са светски или възвишени.
Джак Канфийлд
Ако вашите решения се отличават от решенията на вашите връстници, то и вашият живот ще се различава, в една или друга посока.
Джак Ма
Когато се качите сами в самолет и излитате, попадате в този прекрасен, триизмерен свят, където можете да отидете във всяка посока. Няма по-вълнуващо чувство от това.
Джийн Родънбери
За мен е самонадеяно да го кажа, но поне - като минимум - успях да повлияя на посоката на Демократическата партия във външната политика. И аз бях относително - самонадеяно да кажа - относително успешен законодателно в Сената, като успях да спечеля много приятели от републиканците и успях да прекося пътеката.
Джо Байдън
Мисля, че може би, дори подсъзнателно, много родители на Запад се чудят дали сме отишли твърде далеч в посока на гушкане и защита - знаете ли, виждате деца, понякога това изглежда много грубо и неуважително. И по-важното е, че не изглеждат толкова щастливи.
Ейми Чуа
Чувствах се в капан в опашка за пътуване, за което не бях почти готов, като погледнах назад, но се придвижвах напред в единствената посока, в която можех да отида.
Елизабет Бърг
Демократите искат да използват властта на правителството, за да направят живота на хората по-добър; Републиканците отговарят, че хората знаят повече от политиците. Смятаме, че и двамата може да се съгласят, че подтикването може да поддържа свободните пазари и свободата, като същевременно насочва хората в добри посоки.
Кас Сънстейн
Въпреки липсата на образование, не ми липсваше посока.
Крис Корнел
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща