Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Политик" - страница 3
В по-широкия мащаб на нещата, мненията му не се броят по никакъв начин. Политиците взеха решенията, а избирателите не обърнаха внимание.
Джак Макдевит
Ние живеем в тъжно време, когато актьорите стават политици, а политиците - актьори.
Джейк Джилънхол
В районите на работническата класа имаше няколко семейства, живеещи заедно в една къща и беше много трудно да се получи къща, защото политиците, които контролираха жилищата, правеха това по много дискриминационен начин.
Джон Хюм
Политиците, които атакуват мечтата за федерална Европа, са расистки фанатици, целящи да подкопаят свободата и мира на континента.
Жак Делор
Вашето общество гъмжи от много глупави хора. Всички политици, всички адвокати, всички бизнесмени ще бъдат отменени. И аз не боя да го направя. Няма да има никакви революции. Те не са необходими. Нашето общество не може да съществува при такава некомпетентност.
Жак Фреско
Всичко е отлично. Да всичко си има своя цена - рок звездите умират от свръхдоза, политиците ги хвърлят в затвора. Но от това, че мен ме поддържат голямо количество хора, аз изпитвам еуфория.
Алексей Навални
Държавникът е политик, който поставя себе си в служба на нацията. Политикът това е държавник, който поставя нацията в служба на себе си.
Жорж Помпиду
Стадо прерийни вълци ще влязат в поле с пъпеши и ще се карат за разделянето на плячката толкова яростно и шумно, колкото толкова много политици.
Уилям Кълън Брайънт
Един политик никога не трябва да казва 'никога'.
Линдън Джонсън
Политикът чеши там, където го сърби народът.
Виктор Шендерович
Писателите и политиците са естествени врагове. И двете групи опитват да оформят света според техните представи. Бият се за една територия.
Салман Рушди
Знаете ли, медиите и политиците винаги ще бъдат в малко напрежение помежду си и вероятно през повечето време това е здравословно и наистина дори креативно. Но точно къде - когато новинарските организации се използват като инструмент на политиката, става трудно.
Тони Блеър
Обществеността смята, че политиците не знаят или не им пука за живота им; и политиците се чувстват неразбрани.
Тони Блеър
Случайно си мисля, че политиката те прави избираем, но причината за това е, че политиците понякога говорят за избираемост, сякаш това е просто въпрос на измама на обществото. Всъщност това е въпрос на убеждаване на обществеността и според моя опит обикновено обществеността го разбира правилно.
Тони Блеър
Наистина не харесвам жени, които се опитват да бъдат мъже. Всички тези политици мисля, че са ужасяващи. Може да имаме блестящо бъдеще, но имаме тази ужасна мъжка визия за унищожаване на всичко. По-добре да се подредят и да станат по-женствени.
Вивиан Уестууд
Политиците не разбират много, но разбират политиката.
Гилбърт Кийт Честъртън
Политиците традиционно се крият зад три неща: флаг, библия и деца.
Джордж Карлин
Повечето от политиците, уви, не са копелета по рождение, а по призвание.
Катрин Уайтхорн
Знаеш, че няма криви политици. Никога не е лъжа, защото никога няма истина.
Лени Брус
Всички, по едно или друго време, сме били изпълнители и много от нас все още са - политици, плейбои, кардинали и крале.
Лорънс Оливие
В основата на всички проблеми на Пакистан лежи невежеството; то позволява на политиците да оглупяват хората и отново и отново да ги преизбират.
Малала Юсафзаи
Старите политици, както старите актьори, оживяват се при светлината на рампата.
Малкълм Магъридж
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща