Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Действителност" - страница 4
В действителност светът вече е безшевна мрежа, от която никоя нация, голяма или малка, млада или стара, не може да се разграничи. Всяко отношение и всяко действие на всяка нация може да повлияе на благосъстоянието и сигурността на всеки друг народ по целия свят.
Робърт Кенеди
Може ли Америка да съществува без данък върху дохода? Идеята изглежда радикална, но в действителност Америка се справи отлично без федерален данък върху доходите за първите 126 години от нейната история.
Рон Пол
Добрите стари времена винаги изглеждаха по-добри в далечната памет, отколкото в действителност по това време.
Стив Пери
Всяка група хора, които питам, смятат, че светът е по-страшен, по-насилствен и по-безнадежден - накратко, по-драматичен - отколкото е в действителност.
Ханс Рослинг
Моята вяра в това, че досега Америка се е справяла толкова добре, е, че сме били задвижвани от нашите имигранти и от насърчаването на техническите иновации и в действителност, креативността.
Хауърд Гарднър
Общото е наистина незаменима съставка на реалността; за просто индивидуално съществуване или действителност, без каквато и да е закономерност, което е нищожност. Хаосът не е чисто нищо.
Чарлс Пърс
Гледай живота право в неговото желязно лице и не се бой от жестокостта на действителността.
Шарлот Бронте
Действителността е твърде трънлива за моята гордост.
Артюр Рембо
Е, книгите ми - мисля, че един от отличителните белези на моите трилъри е, че те са базирани на действителността.
Брад Тор
Мисля, че при мнозина съществува грешното мнение, че конгреса регулира Уолстрийт. В действителност не е така. Всъщност Уолстрийт регулира конгреса.
Бърни Сандърс
За да приемете истината за това кой сте в действителност, това не отнема нищо повече от осъзнаване. Трябва да видите диаманта в себе си.
Денис Генпо Мерцел
По-малките държави могат в действителност да упражняват по-голямо влияние върху преговорите за разоръжаване, отколкото досега.
Алва Мюрдал
Освен това повечето хора четат художествената литература като бягство - и аз се чудя дали книгите ми не са твърде обосновани в действителност, за да достигнат до възможно най-широката аудитория.
Алекс Беренсън
Информираността не е същото като мисълта. Той се намира отвъд мисленето, въпреки че използва мисленето, като почита неговата стойност и мощ. Осъзнаването е по-скоро като съд, който може да задържи и да задържи нашето мислене, като ни помага да виждаме и познаваме мислите си като мисли, а не да ги хванем в действителност.
Джон Кабат-Зин
Привидно човек сам твори своя образ. Но в действителност е обратно: ние често сме слуги, да не кажем - роби на своя образ.
Джордж Майкс
Обичахме да убиваме времето и бяхме усъвършенствали няколко начина за това. Обикаляхме коридорите, носейки документи, които посочваха някаква бизнес мисия, докато в действителност търсехме безплатни бонбони.
Джошуа Ферис
Когато сте в колеж, всичко изглежда много по-важно, отколкото е в действителност.
Дънкан Джоунс
Руската действителност е такава, че отнема всичките сили и време.
Едуард Лимонов
Обявено същество! Вие смятате себе си за съвършенството на съществуването, докато в действителност сте най-несъвършените и имбецилни. Вие се изповядвате, че виждате, докато не можете да видите нищо друго освен точка!
Едуин А. Абът
В приказките човек прави както иска, а в действителност човек прави това, което може.
Елена Феранте
Хитлер обърна гръб на действителността.
Ерих фон Манщайн
Тези така наречени правителства в действителност са само страхотни групи от разбойници и убийци, организирани, дисциплинирани и постоянно в готовност.
Лизандър Спунър
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща