Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 9
Когато завърших, не бях сигурен какво искам да правя, но знаех, че не искам конвенционална кариера.
Чарли Тротър
Кариерите са фитнес зала в джунглата, а не стълба.
Шерил Сандбърг
Надявам се да намерите истински смисъл, удовлетворение и страст в живота си. Надявам се да се справите с трудните моменти и да излезете с по-голяма сила и решителност. Надявам се да намерите баланса, който търсите с широко отворени очи. И се надявам, че вие - да, вие - имате амбицията да се облегнете на кариерата си и да управлявате света. Защото светът има нужда от теб, за да го промениш.
Шерил Сандбърг
Най-добрият съвет, който всеки може да ви даде при избора на конкретна кариера, е никога да не приемате съветите на някой друг. Наистина, една от най-големите причини да изберете кариерата, която сте избрали, трябва да бъде, че никой не ви е казал.
Ърни Зелински
Моето поколение беше отгледано в епоха на нарастващо равенство, тенденция, която смятахме, че ще продължи. В ретроспекция бяхме наивни и идеалисти. Интегрирането на професионални и лични стремежи се оказа много по-предизвикателно, отколкото си представяхме. През същите години, когато кариерата ни изискваше максимално инвестиране на време, нашата биология изискваше да имаме деца. Нашите партньори не споделяха домакинската работа и отглеждането на деца, така че се оказахме с две работни места на пълен работен ден. Работното място не се разви, за да ни даде необходимата гъвкавост, за да изпълняваме отговорностите си у дома. Не очаквахме нищо от това.
Шерил Сандбърг
Вселената ви кара да отговорите на следните въпроси: Каква е ползата от високоплатена кариера, ако тя ви оставя непрекъснато стресирани и нещастни? Каква полза от притежаването на голяма величествена къща, ако единственото време, което прекарвате в нея, е когато спите в нея? Каква полза от това да имате много интересни вещи, ако никога нямате свободно време да им се насладите? Преди всичко, каква полза от това да имаш семейство, ако рядко виждаш някой от членовете му?
Ърни Зелински
Не вярвайте на това, което вдъхновява други членове на обществото да изберат кариера. Доверете се на това, което ви вдъхновява. Само от това решение ще дойде над една трета от вашето удовлетворение или нещастие в живота ви.
Ърни Зелински
Дори и най-успешните хора сменят професионалната си кариера повече от веднъж.
Барбара Шер
Казват ми, че губя своята кариера. А аз просто не искам да губя половин година от живота си за това, което съвършено не ме вдъхновява, но при това изкарва пари! Но това, която аз не мога да гледам без срам!
Бари Левинсън
Нещата, които Елвис е правил през кариерата си и нещата, които е допринесъл и създал, са наистина нещо много важно за музикалния бизнес.
Бинг Крозби
Всички играчи им е трудно да се смирят с краят на кариерата си. Ние винаги се борим с времето, но в един прекрасен ден всеки от нас умира - и в живота, и в спорта.
Бишенте Лизаразу
- За да изградите успешна кариера, трябва да се научите да оставате будни през деня. - Опитвам се...
Брайън Лий О'Мали
През по-голямата част от кариерата си илюстрирах книги за други хора.
Брайън Селзник
Ако започнете нова кариера на 40, имате още 35 години.
Гейл Хъниман
Почти всеки проблем, с който хората се сблъскват в кариерата си и други аспекти от живота си - като неуспешни диети, бракове и финансови проблеми, са резултат от непредприемането на достатъчно действия.
Грант Кардон
Училището моли човек, постигнал определено ниво на успех в кариерата, да ви изнесе реч, в която да ви каже, че успехът в кариерата не е важен.
Дейвид Брукс
През цялото време на кариерата ми бях изложен на много изкушения.
Дефорест Кели
Никой не става експерт в нова кариера за една нощ, дори ако идвате от друга кариера, в която сте установени и опитни.
Джак Канфийлд
Тайната на успешната кариера в изкуството е да се направи повече изкуство, което хората смятат, че се нуждаят, отколкото парчета, които просто искат. Когато произведение на изкуството емоционално се свърже с човек, работата се превръща в необходимост. След това сте на път да станете успешни.
Джак Уайт
Ще се сблъскате със скука и разочарование през цялата си кариера като артисти. Ще бъдете много разочаровани, търсейки глас / стил, с който колекционерите могат да се свържат. След като постигнете този глас / стил, за който хората искат, ще ви омръзне да го правите.
Джак Уайт
Не мисля, че има място за "артистичен темперамент". Професионалните артисти разбират, че изкуството е бизнес. Ако фирмите управляваха своите компании, както много художници правят кариерата си, те нямаше да останат отворени една година.
Джак Уайт
Никога не знаеш колко разнообразна може да бъде кариерата ти. Мисля, че е прекрасно. Животът ми винаги е бил следващата страница, а не последната.
Джак Уелч
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
11
Следваща