Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 8
Няма по-остра самота от това, което изпитвате, когато сте женени за мъж, за когото кариерата е на първо място. С течение на годините да си на второ място просто отнема меланхолията.
Анна Пастернак
Това означава, че кариерата ми приключи? Не мога да пея, защото съм майка и съпруга? Това е нелепо! Никога не сме обсъждали това. Ти каза, че ще пея тук.
Серена Бърдик
Имах късмета да имам любящо и подкрепящо семейство през цялата си кариера.
Скот Карни
Искам кариера в писането на тези романи, с които да се гордея. И тогава искам един като сценарист.
Стефан Пастис
Професионалистът се въоръжава с търпение, не само за да даде време на звездите да се подредят в кариерата му, но и за да се предпази от пламване във всяка отделна работа.
Стивън Пресфийлд
Понякога, когато се ужасяваме да прегърнем истинското си призвание, вместо това ще преследваме призвание в сянка. Тази кариера в сянка е метафора за истинската ни кариера. Формата му е подобна, контурите му се усещат дразнещо еднакви. Но кариерата в сянка не крие реален риск. Ако се провалим в кариера в сянка, последствията са безсмислени за нас. Преследвате ли кариера в сянка?
Стивън Пресфийлд
Двама от дядовците ми са били художници, маслени художници цял живот, така че бях изложен на изкуството много млад. Винаги съм се интересувал от това, въпреки че никога не съм го преследвал като кариера или дори като занимание.
Сюзън Вриланд
Да имаш лека специалност не е близо до смъртната присъда за кариера, за която толкова много го представят. Светът се променя, а с него и икономиката на САЩ. Икономиката ни се пренасочва към икономика, базирана на услуги и информация, а меките специалности вече стават все по-ценни.
Такър Макс
Страхотните кариери стават все по-лесни за намиране и прослушване, но по-трудни за задържане.
Такър Макс
Предпочитам едно дете да се задълбочи към нещо, което може да превърне в кариера.
Темпъл Грандин
Това е периодът от 60 до 90 години, в който много хора имат ново усещане за свобода, деца пораснали, пенсионирани от официална работа и т.н., за своите възможности. Те могат или да увенчаят кариера, да започнат нещо ново или да стартират смислено социално предприятие. Етап от живота, който някога е бил разглеждан като край, сега може по-точно да се наслаждава като начало.
Том Батлър-Бодън
Никога не му се е налагало да прави корекции и компромиси, които други хора са приемали в началото на своята романтична кариера; никога не е имал шанс да научи урока, на който Сара го учеше всеки ден - че красотата е само част от нея и дори не най-важната част, че има сделки между хора, които се случват на някакво мистериозно ниво под кожата, или може би дори отвъд тялото.
Том Перота
Различните стъпки и степени на образование могат да бъдат сравнени с операциите на майстор върху мрамор; едно е да го изкопаеш от кариерата, а друго да го нагласиш, да му придадеш блясък и блясък, да изваеш всяко красиво петно и вена, да го оформиш в колона или да го оживиш в статуя.
Томас Грей
На чисто практическо ниво историята е важна, тъй като предоставя основните умения, необходими на учениците да стигнат по-далеч в социологията, политиката, международните отношения и икономиката. Историята също е идеална дисциплина за почти всички кариери в правото, държавната служба и частния сектор.
Антъни Бийвър
Играл съм скандални герои през цялата си кариера.
Трейси Морган
Трябва да се науча да намирам правилния баланс, защото ако искате кариера на пълен работен ден и също така искате да бъдете майка, която е до детето си, тогава трябва да сте сигурни, че когато прекарвате време заедно, ти наистина си там за тях.
Трини Уудол
За мен като личност е важно да имам кариера като пример за децата си, да изкарвам парите си сама и да ги харча разумно и непредпазливо.
Трини Уудол
Преди това до голяма степен мислех за продажбата просто като за начин да си изкарвам прехраната. Страхувах се да вляза при хора, защото се страхувах, че си създавам неприятности. Но сега се вдъхнових! Точно тогава реших да посветя остатъка от кариерата си като продавач на този принцип: да открия какво искат хората и да им помогна да го получат.
Франк Бетджър
Какъв е смисълът да си жив, ако не правиш това, което те прави щастлив? Каква полза от кариера, която ви носи пари, ако се мразите всеки ден, когато го правите?
Франческа Запия
Намирам се в момент от кариерата си, вече съм тук от доста време, над 35 години в излъчването. Не се притеснявам много. Уважавам това, което Америка търси талант. Това е семейно шоу. Това е шоу, което обичам.
Хауърд Стърн
Сега погледнете тук. Всичко, за което баща ти някога е мечтал за теб, е да правиш нещо, което обичаш в живота. Той не се интересуваше от изискани квалификации или изискани дрехи или коли, просто и двамата да сте щастливи и изпълнени. Беше толкова развълнуван от мечтите ти за кариера.
Хейзъл Гейнър
Изследванията показват, че днес парите вече не са основната мотивация. Много по-важно е признанието, похвалата, чувството за полезност, добрият екип. Ако професията отговаря на нашите ценности, ставаме по-щастливи на работа. За да успеем в кариерата си, трябва да осъзнаем какво искаме.
Хелън Ръсел
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
11
Следваща